Τέλος ο Μπέρλι από Χαρτς

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Χαρτς αποτελεί ο Τζορτζ Μπέρλι.

Τέλος ο Μπέρλι από Χαρτς

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Χαρτς αποτελεί ο Τζορτζ Μπέρλι. Παρά το ότι ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της ομάδας του Εδιμβούργου το περασμένο Καλοκαίρι και σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος κατάφερε να την φέρει πρώτη και αήττητη στη βαθμολογία, οι σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Βλάντιμιρ Ρομανόφ τον οδήγησαν προς την έξοδο.

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, το συμβόλαιο των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει, με τον άνθρωπο που βρίσκεται μπροστά από τον Ρομανόφ, τον πρόεδρο Τζορτζ Φουλκς, να τονίζει: " Οφείλουμε να κοιτάξουμε στο μέλλον. Ουδείς είναι πιο σημαντικός από την ομάδα. Θέλουμε να παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ με Σέλτικ και Ρέιντζερς και θα προσλάβουμε έναν κορυφαίο προπονητή. Δεν είμαι χαρούμενος που αναγκάζομαι να μιλήσω αλλά δεν σταματάμε στο παρελθόν".

Προς το παρόν και μέχρι να βρεθεί η λύση οριστικής διαδοχής, τα ηνία αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας των Νέων, Τζον ΜακΓκλίν. Ο εν λόγω, δήλωσε σε αγγλικό μέσο ενημέρωσης:

" Οι παίκτες πρέπει να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και να φανούν υπέρτεροι της διαμορφωθείσας κατάστασης. Έχουν μεγάλο σεβασμό προς τον Μπέρλι και είναι δύσκολο να αγωνιστούν δίχως αυτόν στον πάγκο αλλά δεν γίνεται αλλιώς".

Να σημειώσουμε πως ο Μπέρλι ακολουθεί τον δρόμο του Τζον Ρόμπερτσον, ο οποίος έμεινε στον πάγκο της Χαρτς για επτά μήνες αλλά εν συνεχεία αναγκάστηκε να αποχωρήσει, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, απ’ όσα λέγονταν, να παίζει και πάλι τον ρόλο του. Ο Ρομανόφ του προσέφερε θέση βοηθού αλλά εκείνος αρνήθηκε να τη δεχτεί και έτσι προτίμησε να ενδώσει στο ενδιαφέρον της Ρος Κάουντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK