Τέλος ο Παντελίδης
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελί ο Σάββας Παντελίδης, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα /
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάββας Παντελίδης θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για λήξη της συνεργασίας τους.
Ο 48χρονος βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση έπειτα από την ήττα των Ηπειρωτών από τον Αιγινιακό και τον αποκλεισμό από τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και την Πέμπτη (31/10) προπονητής και διοίκηση αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.
Μάλιστα, κατά την επιστροφή της αποστολής στα Γιάννενα το βράδυ της Τετάρτης (30/10) περίπου 40 φίλοι της ομάδας αποδοκίμασαν τους παίκτες, με τον Παντελίδη να δέχεται την περισσότερη κριτική για τα άσχημα αποτελέσματα.
Η σχετική ανακοίνωση
Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη και τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα, ευχόμενη κάθε επιτυχία στην συνέχιση της καριέρας του.
Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες της ομάδας στον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο Σάββα Παντελίδη, που ατυχείς συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και να ολοκληρώσει το έργο του στην ομάδα μας.