ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης πλήρωσε το μάρμαρο για τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα του Εργοτέλη και ήρθε το "διαζύγιο" των δύο πλευρών.

Τέλος ο Πετράκης

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Πετράκη. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική έως τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Η πόρτα του Εργοτέλη θα είναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους με την ποιότητα, το ήθος και την κατάρτιση του Γιάννη Πετράκη”.

Οσον αφορά στον διάδοχό του, ο Εργοτέλης κινείται για προπονητή που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ενώ έγινε κρούση στον Δημήτρη Χριστόπουλο, ο οποίος όμως εμφανίστηκε αρνητικός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Κρητικών. Ο Χριστόπουλος θέλει να σταθμίσει τις επιλογές που έχει για το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ