Τέλος ο Πογέτ, υπηρεσιακός ο Μανωλάς

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, με τον Στέλιο Μανωλά να αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος ο Πογέτ, υπηρεσιακός ο Μανωλάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί από το βράδυ της Τρίτης (19/04) ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ξενοδοχείο "Holiday Inn" που έχει καταλύσει η αποστολή της "Ένωσης" για το αυριανό (20/04) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του "Δικεφάλου" ενημέρωσε τον Ουρουγουανό τεχνικό πως οι διοικούντες επιθυμούν τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όντας φανερά εκνευρισμένοι από τον τρόπο συμπεριφοράς του, ύστερα από τη δημοσιοποίηση της αποχώρησής του, μέσω ανακοίνωσης, το προσεχές καλοκαίρι.

Υπηρεσιακός τεχνικός μέχρι το καλοκαίρι αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος έχει τη δύσκολη αποστολή να οδηγήσει την ΑΕΚ στο Κύπελλο, αλλά και στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Θυμίζουμε πως η "σημαία" της ΑΕΚ είχε αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία, ύστερα από την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα, έχοντας δύο νίκες κόντρα σε Ξάνθη και Ηρακλή για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τέλος από τώρα ο Πογέτ!
Έξαλλος ο Μελισσανίδης, τον τελειώνει άμεσα!
Ομιλία του Πογέτ στους παίκτες με αιχμές για τη διοίκηση
ΠΑΕ ΑΕΚ για Πογέτ: "Τα υπόλοιπα μετά τον Ατρόμητο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK