Τέλος ο προπονητής του Dimi γιατί... νίκησε!

Παρελθόν από την Μίντλεσμπρο αποτελεί ο Γκάρι Μονκ λίγες ώρες μετά τη... νίκη της ομάδας του επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ! Ξόδεψε πάνω από 50.000.000€ για μεταγραφές, αγοράζοντας μέχρι και παίκτη από την Νότιγχαν του Μαρινάκη, στη δεύτερη κατηγορία και απέτυχε.

FILE - This is a Saturday, April 25, 2015 file photo of Swansea City's manager Garry Monk as he awaits for the start of their English Premier League soccer match between Newcastle United and Swansea City at St James' Park, Newcastle, England. Swansea  fired manager Garry Monk Wednesday Dec. 9, 2015, after nearly two years in charge, following a dip in form that has seen the team win just one of its last 11 Premier League games. (AP Photo/Scott Heppell, File)
garry monk AP IMAGES

Όπως ανέβηκε "ηρωικά" το 2015-2016 στην Πρέμιερ Λιγκ, έτσι υποβιβάστηκε το 2016-2017. Ο λόγος για την Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που το καλοκαίρι ξόδεψε περίπου 57.000.000€ με σκοπό να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς όχι μόνο δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, αλλά είναι στην 9η, τρεις πόντους μακριά από τα πλέι οφ ανόδου. Έτσι, ο Γκάρι Μονκ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, παρότι το βράδυ του Σαββάτου η "Μπόρο" κέρδισε 2-1 εκτός έδρας την Σέφιλντ Γουένσντεϊ!

Ο νεαρός τεχνικός πάντως έκανε... ρεκόρ το καλοκαίρι, με την Μίντλεσμπρο να πραγματοποιεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της! Ο λόγος για τον Μπριτ Ασομπαλόνγκα, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 16.500.000€ από την Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα λεφτά του ο 25χρονος άσος τα έχει βγάλει, αφού μετρά 11 γκολ και 1 ασίστ σε 22 εμφανίσεις.

AP Photo/Scott Heppell, File

News 24/7

24MEDIA NETWORK