Τέλος ο Ροντρίγκες για Παναθηναϊκό

Το σίριαλ του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες λαμβάνει τέλος για τον Παναθηναϊκό, αφού οι "πράσινοι" αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον στόπερ της Βερόνα.

Τέλος ο Ροντρίγκες για Παναθηναϊκό

Οι δύο σύλλογοι δεν κατέληξαν σε συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, χωρίς ωστόσο να είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο τελικά αποσύρθηκαν οι "πράσινοι". Ο λόγος είναι ότι οι Ιταλοί δεν έχουν ακόμη καταλήξει εάν τελικά θα παραχωρήσουν τον παίκτη, αφού εκτός των άκαρπων αναζητήσεων κεντρικού αμυντικού, τους προέκυψε και ο τραυματισμός του Μόρα.

Κατ' αρχάς να πούμε ότι τα τελευταία 24ωρα, οι διαπραγματεύσεις είχαν να κάνουν με την αγορά του ποδοσφαιριστή και όχι τον δανεισμό του ως το καλοκαίρι. Υπήρχε διαφορά μεταξύ των χρημάτων που ήθελαν να δαπανήσουν οι διοικούντες το "τριφύλλι" και αυτών που ζητούσαν οι Ιταλοί, εφ' όσον τελικά τον παραχωρούσαν, αλλά δεν ήταν τέτοια που να αποκλείει την συμφωνία.

Αντίθετα ήταν στο χέρι του Παναθηναϊκού να κάνει το πρώτο βήμα αμοιβαίων υποχωρήσεων και να τελειώσει τη συμφωνία. Το πρόβλημα ήταν ότι όλες οι συζητήσεις είχαν ­καθ' όλη τη διάρκειά τους­ έναν υποθετικό χαρακτήρα, με τους Ιταλούς να κάνουν ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω ως προς την πρόθεση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, ανάλογα με την πρόοδο των δικών τους μεταγραφικών αναζητήσεων.

Έτσι, μετά από ενημέρωση του Γιάννη Αναστασίου και τη σύμφωνη γνώμη του, αποφασίστηκε να κλείσει το συγκεκριμένο κεφάλαιο και στην ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας να μπουν στο τραπέζι το σύνολο των εναλλακτικών λύσεων, για την αναδιαμόρφωση του πλάνου.

Είναι οριστικό ή μήπως είναι μία επιθετική "μπλόφα" εκ μέρους των "πρασίνων" στο σκληρό πόκερ των τελευταίων ημερών; Κανείς δεν παίρνει όρκο. Και κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσουν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού, εάν αύριο το πρωί κληθούν από τους Ιταλούς να συμφωνήσουν την απόκτηση του 30χρονου στόπερ. Ωστόσο με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί την ισχυρή εναλλακτική πρόταση που έχει ήδη κατ' αρχάς διερευνήσει, ώστε τη Δευτέρα να καταλήξουν έχοντας διαθέσιμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Και μιλώντας για απαραίτητα στοιχεία, να προσθέσουμε ότι στις εκπλήξεις που επιφύλασσαν οι διαπραγματεύσεις των τελευταίων ωρών ήταν και ένα ερωτηματικό που προέκυψε σχετικά με το ακριβές ιδιοκτησιακό καθεστώς του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK