Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος

Ιδού τι δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός: "Λέει μια φράση "τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι". Ήδη μίλησα με τους ποδοσφαιριστές και χθες μετά το παιχνίδι και σήμερα στην προπόνηση αφού προηγουμένως είχα μιλήσει με τον Πρόεδρο, και τους ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Η παρουσία μου στον Πιερικό σταματάει εδώ. Ήθελα εσείς οι δημοσιογράφοι να ενημερωθείτε από εμένα τον ίδιο, γιατί πιστεύω ότι είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο του Πιερικού. Όσες φορές δούλεψα στον Πιερικό, δούλεψα και λόγω του κόσμου, γι' αυτό και κάποιες φορές άφηνα προτάσεις που ίσως ήταν καλύτερες για μένα.

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν ότι ίσως έχω χάσει την "αύρα" από τον κόσμο, θεωρώ όμως ότι δε συμβαίνει έτσι. Φέτος ο στόχος ήταν να μπουν στην ενδεκάδα κάποια νεαρά παιδιά. Ίσως κάποιοι να θεώρησαν ότι αδίκησα μερικά παιδιά για να παίξουν κάποια άλλα, και προσπάθησαν να μου δημιουργήσουν προβλήματα.

Αυτό δε με απασχολεί. Ξέρω πως αισθάνεται ο κόσμος για μένα και πως αισθάνομαι εγώ γι' αυτόν. Ποτέ δεν "κάθομαι" σε συμβόλαια, είμαι άνθρωπος που θέλω να πετυχαίνω και να βοηθώ την ομάδα που δουλεύω. Μίλησαν με τον Πρόεδρο και έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά προς το πρόσωπό μου. Μπορεί να με στενοχωρεί η απόφαση που πήρα, αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο για τον Πιερικό.

Βάλαμε στόχο να κάνουμε σταδιακή ανανέωση, κάτι που ήδη συμβαίνει. Τώρα είμαστε ένα βαθμό από την 6η θέση και 3 βαθμούς από την 4η θέση. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να στενοχώρησα και να πίκρανα κάποιους αλλά ό, τι έκανα, το έκανα για το καλό του Πιερικού.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ Πιερικός, από το φροντιστή μέχρι τον Πρόεδρο. Δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά δε μπορώ να λειτουργήσω αν βλέπω ότι υπάρχει κάτι προς το πρόσωπό μου".

24MEDIA NETWORK