Τέλος ο Βίσιο από τον Εργοτέλη

Παρελθόν από τον Εργοτέλη αποτελεί και τυπικά ο Τόμας Βίσιο, ο οποίος στη συνάντηση όπου είχε με τον Απόστολο Παπουτσάκη, αξίωσε να φύγει επικαλούμενος εκ νέου προσωπικούς λόγους.

Τέλος ο Βίσιο από τον Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Ο Πολωνός ανέφερε πως αντιμετωπίζει οικογενειακούς λόγους, η σοβαρότητα των οποίων δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στο Ηράκλειο. Αρχικά, ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων" προσπάθησε να τον μεταπείσει, όμως αυτός ήταν ανένδοτος και έτσι οι δύο πλευρές έβαλαν τέλος στο μικρής διάρκειας σίριαλ που προέκυψε.

Λίγη ώρα μετά το πέρας της συνάντησης, η διοίκηση του Εργοτέλη επισημοποίησε το διαζύγιο των δύο πλευρών, με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Τόμας Βίσιο συναντήθηκε, έπειτα από δικό του αίτημα, με τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη, από τον οποίο ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα μας για οικογενειακούς λόγους.

Ο πρόεδρος σεβόμενος το αίτημα του ποδοσφαιριστή και τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που το επιβάλλουν, συναίνεσε στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί τον Τόμας Βίσιο για την προσφορά του στην ομάδα μας τα τελευταία δυόμιση χρόνια και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Στον Εργοτέλη έχουν "παγώσει" με τη συμπεριφορά του παίκτη και παρότι επικαλείται με ζέση πως οι λόγοι που θέλησε να φύγει από την ομάδα είναι σοβαρότατοι, θεωρούν πως ο πραγματικός λόγος που ζήτησε να φύγει είναι ότι έχει βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με τη λύση της συνεργασίας με τον Νταντόμο, έχει σημάνει "συναγερμό" στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο, καθώς η ομάδα έμεινε χωρίς αριστερό μπακ. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και πάλι ο Σασιασβίλι, εντούτοις πρέπει να αποκτηθεί παίκτης στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Αυτός πρέπει να είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος και σε αγωνιστική κατάσταση τέτοια που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK