Τέλος ο Ζίκο από Ιαπωνία μετά το μουντιάλ

Η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας θα αποτελέσει την τελευταία διοργάνωση όπου ο Ζίκο θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας. Ο Βραζιλιάνος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο το 2002 αντικαθιστώντας τον Γάλλο, Φιλίπ Τρουσιέ, δήλωσε κατηγορηματικά ότι αμέσως μετά το τέλος του μουντιάλ θα αναζητήσει αλλού την τύχη του

Τέλος ο Ζίκο από Ιαπωνία μετά το μουντιάλ

Η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας θα αποτελέσει την τελευταία διοργάνωση όπου ο Ζίκο θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας. Ο Βραζιλιάνος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο το 2002 αντικαθιστώντας τον Γάλλο, Φιλίπ Τρουσιέ, δήλωσε κατηγορηματικά ότι αμέσως μετά το τέλος του μουντιάλ θα αναζητήσει αλλού την τύχη του:

"Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω από τώρα ότι δεν θα παραμείνω σε αυτή τη θέση στην Εθνική Ιαπωνίας. Θα αναλύσω τις θέσεις μου μετά το μουντιάλ. Δεν έχω έρθει σε κανένα είδος διαπραγμάτευσης ούτε καν συζήτησης με κάποιον σύλλογο ή άλλη εθνική ομάδα. Δεν γνωρίζω πού θα συνεχίσω την καριέρα μου" , δήλωσε ο Ζίκο ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία να δουλέψει στην Ευρώπη:

"Προφανώς και θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω κάποια μέρα στην Ευρώπη, αλλά αυτό είναι απλά μία ευχή".

24MEDIA NETWORK