ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τέλος οι μεταγραφές” είπε ο Μαρινάκης

"Δε θα γίνουν άλλες μεταγραφές" είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ερυθρολεύκων.

“Τέλος οι μεταγραφές” είπε ο Μαρινάκης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

-Για το κλίμα στην ομάδα:

“Είμαι ικανοποιημένος για το κλίμα στην ομάδα. Όλοι είμαστε ενωμένοι στις προπονήσεις, στο γήπεδο αλλά και όταν κάνουμε παρέα.”

-Για τις μεταγραφές:


“Τέλος οι μεταγραφές. Δε θέλει ο προπονητής μας να ξοδεύουμε λεφτά και επειδή τον αγαπάμε δεν ξοδεύουμε λεφτά. Έχουν τελειώσει. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.”


-Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ:


“Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.”

Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του
επίσημου twitter και του
επίσημου facebook του
contra.gr.




Oι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργος Γκαλίτσιος ήταν οι τυχεροί στην κοπή πίτας. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακούθα πάρουν από 10.000 ευρώ έκαστος!





*** Μάθε πρώτος απ’ όλους κάθε μεγάλη είδηση για τον Ολυμπιακό” Στείλε τώρα RED στο 19129 και γίνε μέλος στην υπηρεσία Red Alerts του RedPlanet.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK