Τέλος Παπαδόπουλος, Σηφάκης και Φωτάκης

Μειωμένο μπάτζετ κατά 20% και αποχώρηση των Δημήτρη Παπαδόπουλου, Μιχάλη Σηφάκη και Γιώργου Φωτάκη περιλαμβάνει το πλάνο του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Παράσχος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Τέλος Παπαδόπουλος, Σηφάκης και Φωτάκης

Μιλώντας στον Αρτ FM, ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιό του, υποστήριξε ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θ' ανήκουν στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου, αντίθετα θα δοθεί βαρύτητα στις ακαδημίες του συλλόγου.

" Το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 20%, θα πληρώσουμε κι εμείς αυτή την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει στον κόσμο. Ξέρετε λίγο-πολύ πως συζητήσαμε για το ποια ονόματα θα φύγουνε. Ο Παπαδόπουλος μαζί με τον Σηφάκη θα αποχωρήσουν, ο Φωτάκης θα φύγει ούτως ή άλλως έχει κάποια πρόταση άλλη. Θα προσπαθήσουμε ν' αντικαταστήσουμε αυτούς με τρεις έμπειρους. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε κάποια παιδιά νέα στην ομάδα"

Θα κάνουμε πολύ περιορισμένες μεταγραφές, πρέπει να είναι εύστοχες πάνω απ' όλα. Πρέπει να αυξήσουμε το ρόστερ. Αν δείτε όλες οι ομάδες χρησιμοποίησαν 30 παίκτες, έστω κάποιους και για ένα λεπτό. Η Καλλονή έχει το ρεκόρ νομίζω με 39. Εμείς χρησιμοποιήσαμε μόνο 23 παίκτες, είναι άσχημο για την 3η ομάδα του πρωταθλήματος κι έχουμε τους περισσότερους Έλληνες. Είχαμε ποδοσφαιριστές που κάναν καταπληκτικό πρωτάθλημα και θα μπορούσαν να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Υστερούσε σε κάποιες θέσεις η Εθνική και είναι άσχημο που δεν κλήθηκαν κάποια παιδιά".

Αλήθεια είναι ότι το θέμα του 32χρονου επιθετικού είχε τεθεί επί τάπητος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Παράσχος με τον Γιώργο Σπανό. Ο Μακεδόνας κόουτς εξήγησε στον διοικητικό ηγέτη των Περιστεριωτών για την αδυναμία συνύπαρξης των δύο ανδρών στα αποδυτήρια και από τη στιγμή που ο Σπανός επέλεξε Παράσχο, το διαζύγιο με τον αρχισκόρερ του Ατρομήτου ήταν μάλλον δεδομένο.

Ο Παπαδόπουλος, που ενδιαφέρει αρκετές ομάδες, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 38 συμμετοχές και 16 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και η αποχώρησή τους ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK