Τέλος στη μεταγραφολογία, χειρουργείο ο Ταραλίδης

Ο Τροντ Σόλιντ επέστρεψε από το Βέλγιο και μίλησε στους δημοσιογράφους για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Τέλος στη μεταγραφολογία, χειρουργείο ο Ταραλίδης
Ο Τροντ Σόλιντ επέστρεψε από το Βέλγιο και ο Ολυμπιακός μπήκε στη τελική ευθεία της προετοιμασίας του εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής. Την Τετάρτη η προπόνηση των «ερυθρολεύκων» έγινε με την παρουσία του κόσμου –περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη- και ο Νορβηγός τεχνικός είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους δημοσιογράφους για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Για τις δοκιμες παικτων και μεταγραφες... "Δεν θα γίνουν δοκιμές ούτε αυτόν το μήνα, ούτε στο άμεσο μέλλον, δεν έχουμε σχεδιάσει κάτι. Εχουμε πολύ μεγάλο διάστημα μέχρι την επόμενη μετεγγραφική περίοδο. Ασχολούμαι με τους παίκτες που έχω Στο Βέλγιο είδα μόνο το αεροδρόμιο, τα σπίτια και πολύ κίνηση"

Για τον αγωνα με τον ΠΑΟΚ... "Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στο πρωτάθλημα. Αν παίξουμε όπως πρέπει πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το πρώτο παιχνίδι που έρχεται είναι το πιο σημαντικό και μετά θα ασχοληθούμε με την Λιόν. Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα γυρίσουν οι διεθνείς".

Χειρουργείο ο Ταραλίδης

Δεν το γλίτωσε τελικά το χειρουργείο ο Γιάννης Ταραλίδης. Ο αμυντικός μέσος θα υποβληθεί σε επέμβαση το πρωϊ της Πέμπτης (από τον γιατρό Ντίνο Κωνσταντινίδη και υπό την επίβλεψη του Λάκη Νικολάου) ώστε να του τοποθετηθεί ένα πλέγμα στη κοιλιακή χώρα και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις περίπου δύο μήνες.

Για Ιεροκλη Στολτιδη... "Είναι δύσκολο να πω αν θα τον έχουμε μαζί μας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να περιμένουμε δύο ημέρες για να γνωρίζουμε σίγουρα", δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός.

Τέλος, ο Σόλιντ δεν παρέλειψε να πετάξει τη "σπόντα" του γιακάποιους παίκτες: "Αν κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αλλάξουν, τότε πρέπει να αλλάξω εγώ..."

Από τη πλευρά του, ο Θανάσης Κωστούλας τόνισε: "Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι το πιο δύσκολο ματς που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Δυστυχώς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών. Μετά την Κυριακή θα σκεφτούμε τη Λιόν."

Ο Κλέοπας Γιάννου, τέλος, είπε: "Πιστεύω πως αν παίξουμε σοβαρά κόντρα στον ΠΑΟΚ και δείξουμε την απαραίτητη προσοχή, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα".

*** Στα της προπόνησης, ο Ιεροκλής Στολτίδης συνέχισε το ατομικό πρόβλημα διατηρώντας την αγωνία στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο αμυντικός μέσος παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Πάντως, ακόμα και αν προλάβει είναι δύσκολο να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα με δεδομένο πως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK