Τεν Χαχ: Ο viral χορός του "έφερε" ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από γνωστό οπαδό της Άρσεναλ

Στον χορό το έριξε ο Τεν Χαχ μαζί με τους Λισάνδρο Μαρτίνεζ και Άντονι κάτι που οδήγησε στο ξέσπασμα του γνωστού οπαδού της Άρσεναλ, Πιρς Μόργκαν.

Manchester United's head coach Erik ten Hag, centre, Manchester United's Diogo Dalot, right, and Manchester United's Wout Weghorst celebrate after winning the English League Cup final soccer match between Manchester United and Newcastle United at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023. Manchester United won 2-0. (AP Photo/Scott Heppell)
Τεν χαχ και παίκτες πανηγυρίζουν AP

Το πρώτο της τρόπαιο μετά από έξι χρόνια πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς επικράτησε με 2-0 της Νιούκαστλ στον τελικό του Carabao Cup.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ακόμα και ο, κατά τα άλλα σοβαρός, Έρικ Τεν Χαχ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και πρόσφερε στο κοινό έναν viral χορό μαζί με τους Λισάνδρο Μαρτίνεζ και Άντονι.

Αυτός ο χορός δεν άρεσε καθόλου στον γνωστό οπαδό της Άρσεναλ και φίλο του Κριστιάνο Ρονάλντο Πιρς Μόργκαν, ο οποίος με tweet του ξέσπασε, λέγοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει

"...Δεν μπορώ να το πιστέψω. Βλέπω έναν προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους παίκτες να χορεύουν μετά από την κατάκτηση του Carabao Cup... είναι ντροπιαστικό..."

Δείτε το βίντεο και το tweet του Μόργκαν

Διαβάστε Περισσότερα

Ο ράπερ Drake έχασε 380κ ποντάροντας στον πιο πολυσυζητημένο αγώνα της χρονιάς

Ράμος: Ανέβασε επικό βίντεο με τον Εμπαπέ κόντρα σε όλα τα σενάρια για τις σχέσεις των παικτών

Ντεμπέλε: Έκανε δωρεά 100.000 ευρώ στην ομάδα που τον ανέδειξε

News 24/7

24MEDIA NETWORK