Τεν Κάτε: "Δουλέψαμε όπως ακριβώς θέλαμε"

Επί αθηναϊκού εδάφους θα συνεχιστεί πλέον η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, καθώς την Τρίτη (21/07) το απόγευμα η αποστολή των "πρασίνων" επέστρεψε -μέσω Μονάχου- από την Αυστρία.

Τεν Κάτε: "Δουλέψαμε όπως ακριβώς θέλαμε"
Κατά την άφιξη στο "Ελ. Βενιζέλος", ο Χενκ Τεν Κάτε εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το επίπεδο δουλειάς στο προπονητικό κέντρο του Κιτζμπίχελ επισημαίνοντας " δουλέψαμε σκληρά και όπως ακριβώς θέλαμε". Προσέθεσε δε ότι " παίξαμε φιλικά απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους που είχαν ποιότητα. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα θα συνεχίσουμε εδώ, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθέσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε".
* Ο Γιώργος Καπουράνης είναι ο νέος πρόεδρος της «Πράσινης Ποδοσφαιρικής Ανάπτυξης» στη θέση του Σπύρου Λιβαθηνού. Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το Δεκέμβριο του 1992 και στην πενταετία που έμεινε στην ομάδα (124 συμμετοχές στην Α' Εθνική) κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.

* Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (22/07). Η πρώτη στις 8:00 και η δεύτερη στις 19:00.

* Την Πέμπτη το βράδυ (21:00)θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου Παναθηναϊκού σε ειδική εκδήλωση στο γήπεδο της Λεωφόρου με την είσοδο ελεύθερη για το κοινό.



Όταν ο Ολλανδός ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Σπάρτα Πράγας απάντησε ότι " αν και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά, πιστεύω ότι θα είμαστε. Πάντως το επίπεδο της φυσικής κατάστασης είναι πολύ καλύτερο από πριν. Είναι σε υψηλό επίπεδο και πιστεύω πως θα πάμε καλά".

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ, αν και ήταν ο τελευταίος που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, δήλωσε πως " από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκα στην ομάδα ένιωθα καλά και μέρα με τη μέρα νιώθω ακόμη καλύτερα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με τη Σπάρτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK