Τεν Κάτε: "Ο Μέσι παραμένει στην Μπαρτσελόνα επειδή το υποσχέθηκε στον Βιλανόβα"

Ο Χενκ Τεν Κάτε αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι παραμένει στην Μπαρτσελόνα εξαιτίας της υπόσχεσης που έδωσε στον αδικοχαμένο Τίτο Βιλανόβα.

Τεν Κάτε: "Ο Μέσι παραμένει στην Μπαρτσελόνα επειδή το υποσχέθηκε στον Βιλανόβα"

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και βοηθός του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα, Χενκ Τεν Κάτε, προέβη σε μία σημαντική αποκάλυψη για τον Λιονέλ Μέσι, με δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα "Telegraaf".

Ο Ολλανδός τεχνικός αποκάλυψε πως ο λόγος που μένει στην Μπαρτσελόνα ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι η υπόσχεση που έδωσε στον Τίτο Βιλανόβα.

Τεν Κάτε: "Ο Μέσι παραμένει στην Μπαρτσελόνα επειδή το υποσχέθηκε στον Βιλανόβα"

"Απ' όσο γνωρίζω, τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια. Ο Μέσι παραμένει στην Μπαρτσελόνα επειδή το υποσχέθηκε στον Τίτο Βιλανόβα στο νεκροκρέβατό του. Αλλά νομίζω πως μία μεταγραφή θα ενδιέφερε τον καθένα".

"Ο Λιονέλ βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα για μεγάλο χρονικό διάστημα και χρειάζεται μία νέα πρόκληση. Έχει μεγάλη χρηματιστηριακή αξία, αλλά η τιμή του θα πέφτει από εδώ και πέρα".

"Πραγματικά θέλω να είναι υποστηρικτικός, επειδή ήταν σε άλλο επίπεδο για 10 χρόνια. Όμως, δεν είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στα καλύτερά του".

"Δεν είναι φυσιολογικό να λάμπεις για 10 χρόνια όπως έκανε αυτός. Τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα μπορούν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο για 7 με 8 χρόνια. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν στα καλύτερά του ούτε την περασμένη σεζόν, ακόμα κι αν τα στατιστικά του ήταν εξαιρετικά", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τεν Κάτε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK