Τεν Κάτε: “Ολο και καλύτεροι”
Εκστασιασμένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και δικαιωμένος εμφανίστηκε ο Χενκ τεν Κάτε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα-θριάμβου με τη Βέρντερ Βρέμης.
“Η ομάδα δεν μεταμορφώθηκε σε μια εβδομάδα. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν σου δίνουν πολύ χρόνο. Βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι ο Παναθηναϊκός γίνεται καλύτερος. Κάποια στιγμή βρίσκεις τον τελευταίο κομμάτι του παζλ. Πάνω απ’όλα είναι ομαδική η δουλειά. Σε βάθος χρόνο γίνεται προσπάθεια να ταιριάξουν οι παίκτες. Τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό έχουμε περιθώριο να βελτιωθεί η ομάδα. Εχουμε ρόστερ από μεγάλους παίκτες και χρειάστηκε να δοκιμαστούν όλοι οι παίκτες σταδιακά. Τώρα το προπονητικό τιμ έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τη δουλειά που μπορεί να κάνει κάθε παίκτης ξεχωριστά. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση όλων των παικτών στο παιχνίδι με τη Βέρντερ”.
Οσον αφορά στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ολλανδός είπε: “Αφήστε μας να χαρούμε τη νίκη και θα μιλήσουμε από αύριο για τον Ολυμπιακό”.