Τεράστιε Μπουφόν: "Πατρική" αγάπη στον Νόιερ που δοκιμάζεται...

Ο κορυφαίος Γερμανός γκολκίπερ, Μάνουελ Νόιερ περνάει δύσκολα, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Ο πάτερ φαμίλιας όλων των τερματοφυλάκων, Τζανλουίτζι Μπουφόν έστειλε μήνυμα στήριξης στον συνάδελφό του.

Τεράστιε Μπουφόν: "Πατρική" αγάπη στον Νόιερ που δοκιμάζεται...

Το μεγαλείο του Μπουφόν είναι αυτό που τον έχει αναγάγει στον καλύτερο τερματοφύλακα της εποχής μας. Ο Ιταλός έχει αποδείξει με τις πράξεις εντός και εκτός των γηπέδων ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με κατανόηση και διάθεση να βοηθήσει συμπαίκτες και φαινομενικά αντιπάλους.

Ο Μάνουελ Νόιερ που "απειλεί" να ρίξει τον Μπουφόν από την κορυφή τα επόμενα χρόνια, περνάει δύσκολα αυτή την περίοδο εξαιτίας ενός τραυματισμού που θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/9), ο ηγέτης της Γιουβέντους πρόσθεσε άλλη μία σπουδαία ποδοσφαιρική πράξη στη συλλογή του, στέλνοντας μέσω social media την αγάπη και τη στήριξή του στον τραυματία Νόιερ γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter: " Καλή τύχη Μάνουελ Νόιερ. Θέλω να σε δω στο γήπεδο το συντομότερο..."

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK