Τεράστιος Μπουφόν: τον αποθέωσαν και οι αντίπαλοι οπαδοί!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν απολαμβάνει το σεβασμό όλων των οπαδών στην Ιταλία και αυτό το διαπίστωσε περίτρανα στο φινάλε του Γιουβέντους-Λάτσιο (VIDEO).

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon organizes his defense during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon organizes his defense during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Γιουβέντους γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου οδυνηρή ήττα στο πρωτάθλημα (το 2-1 υπέρ της Λάτσιο σήμανε την πρώτη αποτυχία για τους Τορινέζους μετά από 41 σερί ματς στο πρωτάθλημα εντός έδρας) όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να πρωταγωνιστήσει σε ένα σκηνικό... fair play στο φινάλε του ματς με την Λάτσιο.

Ο 39χρονος πορτιέρε πλησίασε προς το πέταλο που φιλοξενούσε τους οπαδούς των πρωτευουσιάνων για να τους χαιρετήσει (υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δύο πλευρών εδώ και χρόνια) και εκεί οι τιφόζι των "αετών" τον υποδέχτηκαν σαν να ήταν ο... Θωμάς Στρακόσα (ο γκολκίπερ δηλαδή της δικής τους ομάδας που έπιασε πέναλτι στο 97'), αποθεώνοντάς τον μέσω συνθήματος.

Το γεγονός αυτό δεν άφησε... ασυγκίνητο τον Μπουφόν ο οποίος τους ευχαρίστησε (αρκετοί στην Ιταλία τον κατηγορούν πάντως για πολιτικές πεποιθήσεις που ταυτίζονται με εκείνες μερίδας ακροδεξιών οπαδών της Λάτσιο) και κάπως έτσι έλαβε τέλος ένα από τα πιο ευχάριστα σκηνικά στη φετινή Serie A.

News 24/7

24MEDIA NETWORK