Τεράστιος Ζαρντίμ: χαρίζει χρήματα και σε πρώην ομάδα του!

Στον Ολυμπιακό άντεξε ελάχιστους μήνες στον πάγκο όμως στην Μονακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μεγαλουργεί και ετοιμάζεται να χαρίσει χρήματα και στην "πρώην" του, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας!

Coach of Monaco Leonardo Jardim reacts during the French League One soccer match against Nice, in Monaco stadium, Saturday, Feb. 6, 2016. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Coach of Monaco Leonardo Jardim reacts during the French League One soccer match against Nice, in Monaco stadium, Saturday, Feb. 6, 2016. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP

Πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας όμως φέτος η Μονακό όχι μόνο διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα στην κορυφαία κατηγορία από την κυρίαρχο των τεσσάρων προηγουμένων ετών Παρί Σεν Ζερμέν αλλά είναι πλέον το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Και αυτό γιατί μετά την ήττα της ομάδας του Έμερι στη Νίκαια (1-3 από την Νις), οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στο +3 από τους 2ους πρωτεουσιάνους και με ματς λιγότερο και ενώ απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του μαραθωνίου.

Το εντυπωσιακό μάλιστα με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι πως πέρα από την κορυφή εντός των συνόρων είναι μέσα στο κόλπο για να ανέβει και στην κορυφή της Ευρώπης αφού έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια των Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ στους δύο προηγούμενους νοκ-άουτ γύρους βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League όπου αντιμετωπίζει την Γιουβέντους.

Sporting's coach Leonardo Jardim stands on the touch line prior to their 3-1 defeat against FC Porto in a Portuguese League soccer match at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, Oct. 27, 2013. Porto stands top of the league ahead of Lisbon rivals Benfica and Sporting. (AP Photo/Paulo Duarte)
Sporting's coach Leonardo Jardim stands on the touch line prior to their 3-1 defeat against FC Porto in a Portuguese League soccer match at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, Oct. 27, 2013. Porto stands top of the league ahead of Lisbon rivals Benfica and Sporting. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Η πορτογαλική εφημερίδα "Record" αποκαλύπτει μάλιστα ότι στο πλευρό των Μονεγάσκων για το "νταμπλ" σε Γαλλία και Ευρώπη βρίσκεται και η... Σπόρτινγκ Λισσαβώνας καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα βγει και εκείνη ωφελημένη.

Και αυτό γιατί στα συμβόλαια που υπέγραψε ο Ζαρντίμ το καλοκαίρι του 2014 με την Μονακό, πέρα από τα 3 εκ.ευρώ που μπήκαν απευθείας στο ταμείο της Σπόρτινγκ από την παραχώρησή του, είχε μπει όρος που προέβλεπε πως τα "λιοντάρια" θα εισπράξουν 250.000 ευρώ σε περίπτωση που η Μονακό πάρει πρωτάθλημα με τον Ζαρντίμ εντός 4ετίας και άλλα 750.000 ευρώ αν αναδειχτούν πρωταθλητές Ευρώπης με τον 42χρονο Πορτογάλο στον πάγκο!

Photo Credits: AP Photo/Lionel Cironneau, Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK