ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερεζόπουλος: “Δείξαμε ψυχικά αποθέματα”

Στα ψυχικά αποθέματα που επέδειξαν οι παίκτες του απέδωσε τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη ο υπηρεσιακός τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Τερεζόπουλος: “Δείξαμε ψυχικά αποθέματα”
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Τερεζόπουλου:

Ευχαριστώ στην ομάδα του Πανιωνίου που με εμπιστεύτηκε να είμαι στον πάγκο. Και δεύτερον τους ποδοσφαιριστές που με τη νίκη χαροποίησαν τον κόσμο. Στο πρώτο μέρος είχε ελαφρά υπεροχή η ομάδα των Ιωαννίνων. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε με τον Κολοβό σε ένα οριακό σημείο. Στο δεύτερο παίξαμε αρκετά καλά, είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε και μεγαλύτερη νίκη.

Μαγικά δεν μπορούν να γίνουν. Τα παιδιά είχαν ψυχικά αποθέματα, παρά τα τρία σερί ματς σε μια εβδομάδα. Τους είπα να έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και να κυκλοφορήσουμε περισσότερο τη μπάλα. Και στο δεύτερο το κάναμε πράξη. Σίγουρα υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά σταδιακά το ξεπεράσαμε. Βρήκαμε κενούς χώρους, είχαμε και το γκολ, πήραμε αυτοπεποίθηση και όλα κύλησαν καλά.

Ασφαλώς αυτή η νίκη βοηθάει ψυχολογικά και εύχομαι να βοηθήσει την ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ