Τέρμα η κοροϊδία

Τέρμα η κοροϊδία
Χωρίς έδρα έχει μείνει η ΑΕΚ μετά την άρνηση του Ακράτητου να παραχωρήσει το γήπεδο των Α.Λιοσίων για το ματς με τον Πανιώνιο. Η "πράσινη" ΠΑΕ με έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΑΕ, ζητά να μην χρησιμοποιηθεί ξανά το "Γ.Παθιακάκης" από την Ενωση, καθώς, όπως τόνισε στο Contra.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Καμπόλης, οι "κιτρινόμαυροι" δεν τήρησαν τους όρους της συμφωνίας.

"Η ΠΑΕ Ακράτητος ζήτησε να μη χρησιμοποιείται το γήπεδο από την ΑΕΚ, αφού δεν τήρησε τη συμφωνία για τον δανεισμό των Χρήστου Τσεβά, Στάθη Κάππου και Σωτήρη Λυμπερόπουλου. Μόνο τον Στέλιο Μαϊστρέλη μας έδωσαν".

Σας έχουν πλησιάσει αυτές τις ημέρες άνθρωποι της ΑΕΚ;

"Ποιος να μου μιλήσει; Εχει διοίκηση η ΑΕΚ; Στενοχωριέμαι με την κατάσταση της ΑΕΚ, αφού είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, αλλά δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν. Το γήπεδο είναι ένα κόσμημα για τον Δήμο και έχει υποστεί αρκετές υλικές ζημιές, για τις οποίες ο Ακράτητος δεν έχει λάβει καμία αποζημίωση. Καταλαβαίνω ότι θέλουν βοήθεια, αλλά θα πρέπει να μας βοηθήσουν κι αυτοί. Δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν!"

Δηλαδή με τις υπάρχουσες συνθήκες, δεν πρόκειται να παραχωρήσετε το γήπεδο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο;

"Οχι και το λέω κατηγορηματικά. Με την σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου αποφασίσαμε να μην δώσουμε ξανά το γήπεδο στην ΑΕΚ. Στην αρχή όλα ήταν καλά, αλλά στη συνέχεια το όλο θέμα χάλασε. Είπα και πιο πριν ότι για να τους βοηθήσουμε, πρέπει να μας βοηθήσουν. Ζητήσαμε κάποιους παίκτες για να σώσουμε την χρονιά, αλλά μας έδωσαν μόνο έναν. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Δεν γίνεται να κάνει μεταγραφές η ΑΕΚ και να μην είναι τυπική σε άλλα ζητήματα. Περίμεναν ότι θα βγάλουν τη χρονιά έτσι. Μία στη Λεωφόρο, μία στη Ν.Σμύρνη και τώρα σε εμάς. Εμείς δεν μπορούμε άλλο".

Πάντως, μέχρι στιγμής η ΑΕΚ δείχνει σίγουρη ότι έστω και για τελευταία φορά θα παίξει στα Α.Λιόσια.

"Και ποιος το λέει αυτό; Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Είμαστε αποφασισμένοι. Μένουν λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και δεν με έχει πλησιάσει κάποιος. Τώρα θα το κάνουν; Πολύ φοβάμαι πως δεν πρόκειται να το κάνουν ούτε τώρα. Σας επαναλαμβάνω πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ξανά το "Γιάννης Παθιακάκης". Είπαμε να βοηθήσουμε, αλλά δεν μας αρέσει να μας κοροϊδεύουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK