Τερματοφύλακας δέχτηκε γυαλί στο κεφάλι από τους οπαδούς της ομάδας του

Το συγκεκριμένο σκηνικό συνέβη στη λατινική Αμερική σε αγώνα του Copa Libertadores με έναν οπαδό των γηπεδούχων να ρίχνει μπουκάλι στον τερματοφύλακα της ομάδας του και τα γυαλιά να "σκάνε" στο κεφάλι του (VIDEO).

Venezuela's Deportivo Lara's goalkeeper Luis Curiel reacts after being hit by a bottle thrown by a spectator during during a Copa Libertadores soccer match against Brazil's Corinthians in Barquisimeto, Venezuela, Thursday, May 17, 2018.(AP Photo/Juan Carlos Hernandez)
Venezuela's Deportivo Lara's goalkeeper Luis Curiel reacts after being hit by a bottle thrown by a spectator during during a Copa Libertadores soccer match against Brazil's Corinthians in Barquisimeto, Venezuela, Thursday, May 17, 2018.(AP Photo/Juan Carlos Hernandez) AP IMAGE

Η Ντεπορτίβο Λάρα αντιμετώπιζε τη Πέμπτη την Κορίνθιανς για τους ομίλους του Copa Libertadores. Το ματς διεξήχθη στη Βενεζουέλα με τους γηπεδούχους να χάνουν από τους φιλοξενούμενους με το ευρύ 7-2. Οι Βραζιλιάνοι μπορεί να επικράτησαν εύκολα, αλλά λίγο έλειψε να "τιναχτεί" το ματς στον αέρα από τους "φανατικούς" της Λάρα.

Στο 28ο λεπτό ο Τζάντσον της Κορίνθιανς ετοιμαζόταν να κάνει το 0-2 με εκτέλεση πέναλτι, όμως η κερκίδα της ομάδας του τερματοφύλακα έδρασε με έναν εντελώς αδικαιολόγητο τρόπο. Λίγο πριν σουτάρει ο παίκτης, ένας οπαδός πέταξε ένα μπουκάλι με προορισμό το κεφάλι του γκολκίπερ, Λουίς Κουριέλ.

Για καλή του τύχη, το μπουκάλι δεν βρήκε στόχο. Παρόλα αυτά, τα γυάλινα θραύσματά του έφτασαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του πορτιέρε, τραυματίζοντας τον ελαφρά. Πάντως η αντίδραση του Κουριέλ ήταν ψύχραιμή, καθώς, αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, συνέχισε να αγωνίζεται. Για την ιστορία, δεν κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK