"Τεσσάρα" με Τελάντερ, έπειτα από 248 μέρες!

Ξεμούδιασμα για τους "πράσινους" στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με την Καλλιθέα στο "Γ. Καλαφάτης", με τον Δανό στόπερ να επιστρέφει σε δράση έπειτα από 7 μήνες στα πιτ!

"Τεσσάρα" με Τελάντερ, έπειτα από 248 μέρες!

Ένα καλό "ξεμούδιασμα" έκανε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα στις εγκαταστάσεις του "Γ. Καλαφάτης", επικρατώντας με 4-0, ωστόσο η βασική "είδηση", ήταν η επιστροφή του Ράσμους Τελάντερ σε… δράση μετά από 7 μήνες!

Για πρώτη φορά μετά την 17η Μαρτίου (248 μέρες πίσω) και την παρουσία του στο παιχνίδι του "τριφυλλιού" με τον Πανθρακικό, ο Δανός στόπερ φόρεσε τη φανέλα με το "25" και συμμετείχε στο β’ ημίχρονο του φιλικού, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του την "περιπέτεια" με το πέλμα (κοιλοποδία), που τον ταλαιπώρησε επί μήνες. Ο Αντρέα Στραματσόνι μάλιστα, χρησιμοποίησε τον Τελάντερ σε σχήμα με τριάδα στην άμυνα (3-5-2), θέλοντας να τον βάλει εξαρχής στα "plays" των "πράσινων" και να βελτιώσει την επικοινωνία του με τους άλλους δύο στόπερ.

Η δεύτερη πολύ ενθαρρυντική "είδηση" για τον Ιταλό τεχνικό ήταν η συμμετοχή του Κριστοφέρ Σαμπά στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δικέφαλο, έπαιξε για 45 λεπτά κι έδειξε πως θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ.

Το τρίτο "ευχάριστο" για τον Στραματσόνι, ήταν η αποτελεσματικότητα του Ρινάλντι, ο οποίος "έγραψε" δύο γκολ και μία ασίστ και ήταν πολύ "ενεργός" στο παιχνίδι του, ενώ γενικά η διάθεση όλων όσοι χρησιμοποιήθηκαν ήταν σε υψηλό επίπεδο, γεγονός που χαροποίησε πολύ τον 40χρονο τεχνικό, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε αρκετούς "μικρούς".

ΓΚΟΛ ΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με πολύ όρεξη το φιλικό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο (που αγωνίστηκαν με σύστημα 4-2-3-1), τα γκολ που πέτυχαν ήταν… ένα κι ένα, απέναντι σε μια ομάδα που παρά το "βαρύ" 4-0, έδειξε πολύ καλή εικόνα και πολύ πιο "ανταγωνιστική" απ’ τα άλλα δύο φιλικά που είχαν δώσει οι "πράσινοι" το τελευταίο δίμηνο. Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Βιγιαφάνιες εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τοπάλι και άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Στο 19’ ο συνδυασμός Πίσπα, Λουντ έφερε τον Χουλτ σε θέση βολής. Ο Σουηδός σούταρε και μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Καλλιθέας, ο Ρινάλντι έγραψε προ κενής εστίας το 2-0. Στο 29’ ξανά ο Ρινάλντι συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Πίσπα, ο "μικρός" υποδέχτηκε την πάσα του Αργεντινού στο πρώτο δοκάρι και με τακουνάκι τριπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 54’ έπειτα από λάθος γύρισμα του Τσώνη, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ρινάλντι κι από κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Οι Καλλιθεάτες έχασαν ευκαιρία για να μειώσουν στο 75’, όμως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος απέκρουσε το πέναλτι του Μπέλη!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (Α’ ημίχρονο, 4-2-3-1): Κοτσόλης, Μέστο, Χουλτ, Ιβανόφ, Σάμπα, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες (32’ Μίγγος), Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Ρινάλντι.

(Β’ ημίχρονο, 3-5-2): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβανόφ (66’ Μαρινάκης), Μολέδο, Τελάντερ, Μίγγος, Ρέις, Λεντέσμα, Πίσπας (73’ Αγγελόπουλος), Ρινάλντι

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχέλης, Λεβέντης, Ηλιάδης, Σταμόπουλος (41’ Συριόπουλος), Τοπάλι, Γκίνης, Κατσικογιάννης, Πάτας, Τσώνης, Σμυρλής, Βάρντεν.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σταυριανός, Σταματάκος, Μπέλης, Κόττας, Κρεββατάς, Τουρούκης, Μουκτάρης, Μάκο και Τσίπρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK