Τέσσερις μπαλωθιές από τον ΟΦΗ στον Αγροτικό Αστέρα

ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός στο "Γεντί Κουλέ και συνέτριψε 4-0 τον Αγροτικό Αστέρα για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Τέσσερις μπαλωθιές από τον ΟΦΗ στον Αγροτικό Αστέρα

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο ΟΦΗ που κυνηγάει ακόμη τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Super League. Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν στο "Γεντί κουλέ" τον Αγροτικό Αστέρα και επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 4-0.

Καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, όπου σημείωσαν όλα τους τα τέρματα και κατέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη. Ο Πάγκαλος άνοιξε το σκορ στο 4', ο φορμαρισμένος Μάνος έκανε το 2-0 στο 18', ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μητρόπουλος έγραψε το 3-0. Τρία λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Πάγκαλος και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης, Χαντί (85' Βρεττός), Νάστος, Μητρόπουλος (64' Χύσι), Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεφ (71' Μπουρσέλης), Μάνος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης):Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης (63' Γκέκας), Κουκόλης, Τάι (46' Μέρντοβιτς), Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος (70' Γκέσιος), Φίλιπε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK