Τέσσερις ομάδες, τέσσερις στόχοι

Μετά το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνει το UEFA. Τέσσερις οι εκπρόσωποί μας, με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το χορό (19:00) κόντρα στη Μέταλουργκ. Δύο ώρες αργότερα (21:00), η Ξάνθη φιλοξενεί τη Μίντλεσμπρο, ενώ στο ΟΑΚΑ (21:45) η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ζενίτ. Το πρόγραμμα κλείνει (22:00) ο Αρης στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Ρόμα.

Τέσσερις ομάδες, τέσσερις στόχοι

Την Πέμπτη παίρνει σειρά το κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την τετραπλή εκπροσώπηση των ελληνικών μας ομάδων. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης και Ξάνθη μάχονται για την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης, διεκδικώντας τις όποιες ελπίδες τους αναλογούν.

Στις 19:00, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Μέταλουργκ στην Ουκρανία με στόχο την ανατροπή της εις βάρος του κατάστασης μετά το 1-1 της Τούμπας και την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA. Μια πρόκριση που πέρα από τα οφέλη (οικονομικά και αγωνιστικά) θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων.

Δύο ώρες αργότερα, η Ξάνθη υποδέχεται στο γήπεδο των Πηγαδίων τη Μίντλεσμπρο με σκοπό να ανατρέψει το 2-0 της Αγγλίας ή να πετύχει μια νίκη ρίχνοντας με χαμόγελα την αυλαία της ευρωπαϊκής περιπέτειας.

Στις 21:45 στο Ολυμπιακό Στάδιο σειρά παίρνει η ΑΕΚ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, έχοντας το 0-0 της Ρωσίας, αντιμετωπίζει τη Ζενίτ με αισιοδοξία και σιγουριά για την πρόκριση. Μια πρόκριση που θα μειώσει την πίεση, κάτι που τόνισε και ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων".

Στις 22:00, τέλος, ο Αρης φιλοξενεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Ρόμα, έχοντας τις λιγότερες ελπίδες για πρόκριση από τους υπόλοιπους εκπροσώπους μας. Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την συντριβή στη Ρώμη με 5-1, ωστόσο στη ρεβάνς θέλουν να γλυκάνουν τις εντυπώσεις και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα τόσο για την ιστορία τους, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK