Tεστ για Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τρίτης (1/4) με τον Αχαρναϊκό, ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Ζέκα, Νίκος Καρέλης και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Tεστ για Πέτριτς

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο ξεκίνησε την Δευτέρα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζέκα που έχει ένα αιμάτωμα στο μηρό και ο Νίκος Καρέλης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Αργότερα γυμνάστηκαν λόγω των υποχρεώσεων τους στο στρατό οι Νίκος Μαρινάκης και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος το απόγευμα θα κάνει μαγνητική για κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Την Τρίτη οι "πράσινοι" θα δώσουν, κεκλεισμένων των θυρών, φιλικό ματς με τον Αχαρναϊκό στο Κορωπί και ο Γιάννης Αναστασίου θα χρησιμοποιήσει τον Μλάντεν Πέτριτς, προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Κροάτης δεξιός μπακ Φραν Τούντορ που δοκιμάζεται εδώ και μεγάλο διάστημα και ο Κώστας Αποστολόπουλος που επέστρεψε με άδεια από την Παναχαϊκή, καθώς δεν έχει υποχρεώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK