Τεστ παρατηρητικότητας: Το ροζ μπλουζάκι στο ΟΑΚΑ μπορεί να σου χαρίσει ένα iPhone 12 Pro

Το NIVEA MEN παίζει μπάλα στο ΟΑΚΑ και σε προσκαλεί σε ένα τεστ παρατηρητικότητας με έπαθλο ένα iPhone 12 Pro και set περιποίησης NIVEA MEN.

Τεστ παρατηρητικότητας: Το ροζ μπλουζάκι στο ΟΑΚΑ μπορεί να σου χαρίσει ένα iPhone 12 Pro

"Η μπάλα παίζεται στο χορτάρι". Σίγουρα θα έχεις ακούσει/διαβάσει αυτή την τόσο κλισέ φράση. Ειδικά εν μέσω πανδημίας που όλα τα ματς (στην Ελλάδα τουλάχιστον) διεξάγονται χωρίς κόσμο, η παραπάνω φράση είναι πέρα για πέρα αληθινή. Παρόλα αυτά, το NIVEA MEN βρήκε τον τρόπο να "παίξει μπάλα" και στις κερκίδες. Και εξηγούμαστε.

Το brand που είναι συνώνυμο της ανδρικής περιποίησης προσκαλεί τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε ένα τεστ παρατηρητικότητας με έπαθλο ένα iPhone 12 Pro και set περιποίησης NIVEA MEN. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσεις τα δώρα είναι να παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά τις κερκίδες στη θύρα 7 του ΟΑΚΑ.

Ξεκινώντας από το ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, το NIVEA MEN έντυσε τα καθίσματα της θύρας 7 του ΟΑΚΑ με μπλε και άσπρα μπλουζάκια έτσι ώστε να σχηματίζεται το όνομα του brand και όλο αυτό να φαίνεται κατά την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Ανάμεσα στα άσπρα και μπλε μπλουζάκια υπάρχει και μία εξαίρεση: ένα ροζ μπλουζάκι.

Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να εντοπίσεις το ροζ μπλουζάκι, να μαντέψεις τη σειρά στην οποία βρίσκεται και στη συνέχεια να κάνεις follow και να αφήσεις το σχόλιό σου με την απάντησή σου στο σχετικό Instagram post στο account του NIVEA MEN Greece. Όπως για παράδειγμα στο παρακάτω.

Όσοι θα μαντέψουν σωστά μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα iPhone 12 Pro και NIVEA MEN shaving kits. Ο διαγωνισμός τρέχει για 48 ώρες από την έναρξη του κάθε αγώνα. Αυτός που αφορά στο ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ολοκληρώνεται την Τρίτη 8/12 στις 19.30.

Αν δεν πρόλαβες να δεις τον αγώνα, δεν πειράζει, μπορείς ακόμα να μαντέψεις, καθώς το NIVEA MEN Greece σου δείχνει πως να το κάνεις, στο Instagram.

Stay tuned για περισσότερα ματς, περισσότερα τεστ παρατηρητικότητας και περισσότερους διαγωνισμούς στο Instagram account του NIVEA MEN.

News 24/7

24MEDIA NETWORK