Τετ-α-τετ Σαββίδη-Τσίπρα

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θα συναντηθεί στην Ρωσία με τον Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριου του ταξιδιού του τελευταίου στη Μόσχα.

Τετ-α-τετ Σαββίδη-Τσίπρα

Για την Μόσχα φεύγει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος την Μ. Τετάρτη θα είναι παρών στις επαφές που θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, στο περιθώριο της κουβέντας του Τσίπρα με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, θα έχει μια συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το "pontos-news.gr" που αναφέρει ότι η συνάντηση του Σαββίδη με τον Τσίπρα θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μόσχας και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα εκμεταλλευτεί την ιδιότητα που έχει ως "συντονιστής της 5ης περιφέρειας ΣΑΕ πρώην χωρών της ΕΣΣΔ και πρόεδρος της Εθνικοπολιτιστικής Αυτονομίας των Ελλήνων της Ρωσίας".

Για την προετοιμασία του ταξιδιού του Τσίπρα στην ρωσική πρωτεύουσα, βρέθηκε στην Αθήνα ο στενός συνεργάτης του Σαββίδη, Αρτούρ Νταβίντιαν (δίνει πολύ συχνά το παρών στα ματς του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ) ο οποίος είχε επαφές με κυβερνητικά στελέχη. Θυμίζουμε πως ξένο δημοσίευμα ανέφερε πως ο Σαββίδης έχει έναν ειδικό ρόλο για να φέρει πιο κοντά την Ελλάδα με την Ρωσία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK