Τέτοιο "άδειασμα" στον Σαλάχ, μόνο παίκτης της Γιουνάιτεντ θα έκανε!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βομβάρδισε τις αντίπαλες εστίες και κάνει χρονιά για... Χρυσή Μπάλα, όμως ο Άντερ Ερέρα της Γιουνάιτεντ θεωρεί πως άλλος είναι ο κορυφαίος άσος στην Premier League!

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ολοκλήρωσε με μαγικό τρόπο τη φετινή σεζόν, πρώτη του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, αφού σταμάτησε στα 32 γκολ και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ σε μία σεζόν στην Premier League με 38 αγωνιστικές, όμως ούτε αυτό το γεγονός ούτε το ότι ανακηρύχτηκε κορυφαιός παίκτης της χρονιάς από τους συναδέλφους του στάθηκε αρκετό για να εντυπωσιάσει σε μεγάλο βαθμό τον Άντερ Ερέρα.

Τουλάχιστον αν λάβουμε υπόψη αυτά που δήλωσε σε συνέντευξή στην ιστοσελίδα "Player.fm", με τον Ισπανό αμυντικό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να "ψηφίζει" χωρίς δεύτερη κουβέντα για τον τίτλο του κορυφαίου έναν παίκτη της... Τσέλσι!

"Κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα, το λέω αυτό από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερέρα για τον Αζάρ, ο οποιός πάντως τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να πλασαριστεί στη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στο Champions League, ενώ είχε 12 γκολ στο πρωτάθλημα, 20 λιγότερα από τον ασταμάτητο Σαλάχ!

Manchester Uniteds Ander Herrera, left, and Chelseas Eden Hazard challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Oct. 23, 2016.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Manchester Uniteds Ander Herrera, left, and Chelseas Eden Hazard challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Oct. 23, 2016.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Δεν ήταν πάντως μόνο ο Βέλγος άσος των "μπλε" που απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής του αφού όταν η κουβέντα πηγαίνει στους κορυφαίους, ο Ερέρα στάζει μέλι για έναν παίκτη: τον συμπαίκτη του στους "κόκκινους διαβόλους" Νταβίντ Ντε Χέα.

"Για μένα ο Νταβίντ είναι με διαφορά ο καλύτερος. Νομίζω ότι έχει κάτι που προέρχεται από τον Θεό. Ο Θεός τον επέλεξε να βρίσκεται κάτω από την εστία και ο Θεός επέλεξε τον Μέσι να είναι μέσα στο γήπεδο.

Η απόκρουση που έκανε με την Λίβερπουλ δεν γίνετια μόνο μέσα από την προπόνηση, ούτε η απόκρουση στην κεφαλιά του Αγκουέρο όταν απέκρουσε ενστικτωδώς στο πρόσφατο μεταξύ μας ντέρμπι.

Νομίζω ότι έχει κάποιες ξεχωριστές ικανότητες που δεν τις έχει διδαχτεί. Κάποια πράγματα δεν τα μαθαίνεις, απλώς τα έχεις μέσα σου", ήταν τα διθυραμικά σχόλιά του για τον Ισπανό κίπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK