Τέτοιο δώρο από παίκτη σε... οπαδό ΔΕΝ ξανάγινε!

Ο Μαρκ Λιτλ γιόρτασε την παραμονή της Μπόλτον στην Championship προσφέροντας ένα σακάκι σε οπαδό της ομάδας του. Δεν είχε αντιληφθεί όμως τι άλλο του χάρισε ταυτόχρονα!

Τέτοιο δώρο από παίκτη σε... οπαδό ΔΕΝ ξανάγινε!

Το "Macron Stadium" έζησε μεγάλες στιγμές το απόγευμα του Σαββάτου καθώς μέσα σε λίγα λεπτά η Μπόλτον πήγε από την κόλαση στον παράδεισο: από εκεί που έχανε με 2-1 και αποχαιρετούσε την Championship κατάφερε να σκοράρει δις στο τελευταίο πεντάλεπτο στην εστία που υπερασπιζόταν ο Στέφανος Καπίνο για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ και έτσι έμεινε με ονειρειμένο τρόπο στη δεύτερη κατά σειρά επαγγελματική κατηγορία της Αγγλίας.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο ενθουσιασμός των φιλάθλων των '"τρότερς" για τη φοβερή ανατροπή που έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα τους ώστε εκατοντάδες εξ αυτών να εισβάλουν στο γήπεδο ενώ την ώρα των πανηγυρισμών ένας ήταν ιδιαίτερα τυχερός, με τον Μαρκ Λιτλ να του χαρίζει το μπουφάν του.

Μέχρι εδώ όλα ακούγονται ωραία στην παραπάνω ποδοσφαιρική ιστορία, όμως για ακούστε και τη συνέχεια: ο αμυντικός της Μπόλτον ήταν τόσο συνεπαρμένος από το πάρτι που είχε στηθεί στο γήπεδο ώστε δεν αντιλήφθηκε πως μέσα στο μπουφάν είχε αφήσει το πορτοφόλι του και την γαμήλιο βέρα του.

Όταν συνειδητοποίησε πως το δώρο που έκανε ήταν "3 σε 1", επιστράτευσε την τεχνολογία για να τον σώσει και να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του χωρίς ... μουρμούρα!

"Για τον οπαδό που του χάρισα το μπουφάν μου: μπορείς να το κρατήσεις, αλλά θα μπορούσες να μου φέρεις πίσω το πορτοφόλι μου και το γαμήλιο δαχτυλίδι μου", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, με την ανταπόκριση του οπαδού να είναι άμεση και να του επιστρέφει τα... απωλεσθέντα αντικείμενα μέσα σε λίγες ώρες!

"Ήταν μία σπουδαία ημέρα. Ο Λιτλ ξαναβρήκε το πορτοφόλι του", έγραψε ο 29χρονος δεξιός μπακ της Μπόλτον, που είναι τώρα πανευτυχής τόσο για την παραμονή όσο και για το ότι έπεσε πάνω σε "ξηγημένο" οπαδό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK