Τετραετές συμβόλαιο θα προταθεί στον Μαραντόνα από την ομοσπονδία
Η πρόθεση τουΧούλιο Γκροντόνα να παραμείνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας μέχρι και το 2014 έλαβε επίσημο χαρακτήρα.
Με ανακοίνωσή της η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι θα γίνει πρόταση στον Μαραντόνα να οδηγήσει την εθνική Αργεντινής και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014. Το θέμα είναι εάν ο ίδιος θα την αποδεχθεί.
Την επόμενη εβδομάδα -το αργότερο μέχρι την Τετάρτη – ο πρόεδροςτης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής θα συναντηθεί με τον Μαραντόνα και στη συνάντηση αυτή αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για το εάν θα συνεχίσουν ή όχι τη συνεργασία τους.
Τις τελευταίες ημέρες ο Μαραντόνα περνά στιγμές ηρεμίας στην προσωπική του κατοικία στο Μπουένος Αϊρες και μελετά όλα τα ενδεχόμενα. Εξάλλου, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γερμανία είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να συμβουλευτεί τους παίκτες του και την οικογένειά του πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση.