Τετραήμερη άδεια σε Κουτρουμπή!

Μετά από 4,5 χρόνια θητείας ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι έτοιμος να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του με τον Παναθηναϊκό, με τις δύο πλευρές να διαπραγματεύονται ήδη το διαζύγιο.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Από τις αρχές της εβδομάδας ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Γιώργου Κουτρουμπή από τον Παναθηναϊκό, μετά από 4,5 χρόνια όπου φόρεσε την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, και όλα δείχνουν πως το οριστικό και επίσημο αντίο δεν θα αργήσει να έρθει.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής ο κεντρικός αμυντικός πήγε στο "Απόστολος Καλαφάτης" και ενημερώθηκε από το προπονητικό τιμ πως έχει τετραήμερη άδεια από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, με τον ίδιο να μαζεύει τα πράγμάτά του.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) ΕUROKINISSI

Εντός του Σαββατοκύριακου μάλιστα αναμένεται να μπούμε στην τελική ευθεία για το διαζύγιο καθώς οι δύο πλευρές θα έχουν και δεύτερο ραντεβού, μέσα από το οποίο θα ξεκαθαρίσουν τους όρους πριν προχωρήσουν στη λύση του συμβολαίου του.

Από την πλευρά της, η διοίκηση των "πρασίνων" έχει προτείνει στον Κουτρουμπή να πάρει τα δεδουλευμένα μέχρι τον Δεκέμβριο (ποσό γύρω στα 100.000 ευρώ) για να λύσουν το συμβόλαιο, με τον ίδιο να μην έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του.

Το σίγουρο είναι πως περιμένει το νέο μάνατζέρ του, Κάρλος Γκονσάλβες (μάνατζερ επίσης του Ζέκα), να του βρει ομάδα, και όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρχουν επιπλοκές και θα βρεθεί σύντομα η χρυσή τομή για να σπάσει το συμβόλαιό του και να έρθει το... βελούδινο διαζύγιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK