ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θ.Γιαννακόπουλος: “Με την ίδια ψυχή και στο Καραϊσκάκη”

Βέβαιος πως αν ο Παναθηναϊκός αγωνιστεί με το ίδιο πνεύμα στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό θα καταφέρει να φύγει με τη νίκη από το Καραϊσκάκη εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

default image
Συγκεκριμένα δήλωσε πως ”
το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά αν παίξουμε με την ίδια ψυχή μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήμουν βέβαιος για τη νίκη επί της ΑΕΚ, παίξαμε μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε“.

Από την πλευρά του ο Μίμης Δομάζος, μετά από σχετική ερώτηση, συμβούλευσε τους παίκτες, ” να μπούνε μέσα και να μην φοβηθούν τίποτα. Ο κόσμος άλλωστε δεν παίζει μπάλα. Με αυτήν την εικόνα μπορούμε να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη“.

* Οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Βγενόπουλος και Παύλος Γιαννακόπουλος αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK