Θ.Μητρόπουλος: "Δεν αποφασίζουν μόνο οι τέσσερις"

Τη δική του θέση αναφορικά με τη δημιουργία της Super League ανέλυσε στο περιθώριο της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω, Θωμάς Μητρόπουλος.

Θ.Μητρόπουλος: "Δεν αποφασίζουν μόνο οι τέσσερις"
Τη δική του θέση αναφορικά με τη δημιουργία της Super League ανέλυσε στο περιθώριο της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω, Θωμάς Μητρόπουλος. « Την απόφαση για την δημιουργία της Super League δεν πρόκειται να την πάρουν οι τέσσερις της Νέας Γιάλτας. Θα την πάρει ο Καραμανλής. Βέβαια θα ακούσει τη γνώμη τόσο του κ. Ρουσόπουλου όσο και του κ. Ορφανού που εκπροσωπούν τις διαφορετικές τάσεις αλλά κυρίως θα αποφασίσει με γνώμονα την στάση των ομάδων», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας του « σίτι» και συμπλήρωσε:

« Εάν η ευρεία πλειοψηφία των ομάδων ταχθεί με τους μεγάλους τότε θα νομοθετήσει, εάν όμως δεν υπάρξει ευρεία πλειοψηφία τότε νομίζω ότι δεν θα αλλάξει το υφιστάμενο νομοθετικό status. Τώρα όσον αφορά την Νέα Γιάλτα όπως χαρακτήρισε ο τύπος την συνάντηση των τεσσάρων απ’ ότι θυμάμαι η Γιάλτα των Τσόρτσιλ – Ρούσβελτ και Στάλιν δεν έγινε για το καλό της ανθρωπότητας αλλά για να μοιράσουν μεταξύ τους τον κόσμο».

Αναφορικά με την κλήρωση που έφερε το Αιγάλεω αντίπαλο με τον Ακράτητο ο Θωμάς Μητρόπουλος φάνηκε αισιόδοξος αλλά και ικανοποιημένος από την εξέλιξη του θεσμού. « Είναι μια καλή κλήρωση, άλλωστε με κάποιον θα κληρωνόμασταν. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι ο φετινός θεσμός είναι πολύ καλός και μέχρι τώρα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον», υποστήριξε ο έμπειρος παράγοντας του « σίτι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK