Θα φανεί το γήπεδο

Θα φανεί το γήπεδο
Τον Αντώνη Νικοπολίδη φιλοξένησε σε εκπομπή της Δευτέρας ο ραδιοφωνικός σταθμός Exra Sport 103fm. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού μίλησε για:

Την εθνική: Από το παιχνίδι με την Βουλγαρία αρχίζει η προετοιμασία μας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω που μπορούμε να φτάσουμε, απλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί πόσο μακριά μπορούμε να πούμε. Ας κάνουμε μια νίκη στην αρχή και μετά μπορούμε να πάμε ψηλά.

Του διαδόχους του: Δεν είναι του χαρακτήρα μου να λέω ότι ο τάδε είναι άξιος διάδοχός μου ή κάτι παρόμοιο. Αν και υπάρχουν πολλοί που λένε πως στην Ελλάδα δεν έχουμε καλούς τερματοφύλακες, εγώ πιστεύω πως υπάρχουν. Ο Αμπάρης του Ηρακλή, ο Κοτσόλης του Παναθηναϊκού και ο Γιάννου του Ολυμπιακού είναι τρεις αξιόλογες περιπτώσεις. Είναι ταλέντα και πιστεύω ότι το μέλλον του ανήκει.

Την καριέρα του: Από την στιγμή που έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, μέσα στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, επειδή με ρωτήσατε γιατί δεν δοκίμασα την τύχη μου στο εξωτερικό, αυτήν την στιγμή ανήκω στον Παναθηναϊκό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ποτέ δεν είναι αργά.

Τους παράγοντες: Όταν αποφασίσουν όλοι αυτοί να ασχοληθούν σοβαρά με το ποδόσφαιρο θα αρχίσουν να προβάλουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Όσο δεν γίνεται αυτό θα κυριαρχεί η αναξιοπιστία, τα άδεια γήπεδα και η βία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να ευχόμαστε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν. Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε κριτές των πάντων, να σεβόμαστε την ιστορία όλων των ομάδων. Ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο κόσμος. Αυτό μας κρίνει κάθε μέρα κι εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK