Θα ήθελε πίσω στη Μπάγερ τον Νοβότνι ο Σκίμπε

Παρά τη δικαστική διαμάχη που υφίσταται ανάμεσα στη διοίκηση της Λεβερκούζεν και τον Γενς Νοβότνι, η οποία έχει θέσει τον τελευταίο εκτός ομάδας, ο τεχνικός των "ασπιρίνων", Μίκαελ Σκίμπε δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του άλλοτε διεθνή αμυντικού.

Θα ήθελε πίσω στη Μπάγερ τον Νοβότνι ο Σκίμπε
Παρά τη δικαστική διαμάχη που υφίσταται ανάμεσα στη διοίκηση της Λεβερκούζεν και τον Γενς Νοβότνι, η οποία έχει θέσει τον τελευταίο εκτός ομάδας, ο τεχνικός των "ασπιρίνων", Μίκαελ Σκίμπε δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του άλλοτε διεθνή αμυντικού. Αλλωστε, η εμπειρία αλλά και οι ικανότητές του θα μπορούσαν να αποτελέσουν στοιχεία πολύτιμα στην προσπάθεια που γίνεται την... αναγέννηση της Μπάγερ.

" Προσωπικά, μπορώ να κάνω και χωρίς αυτόν. Όμως, σε περίπτωση που υπήρχαν οι προϋποθέσεις να επιστρέψει, θα τον καλωσόριζα " ισχυρίστηκε σε γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Σκίμπε.

Δύσκολο πάντως, ως απίθανο, θεωρείται η διοίκηση της Λεβερκούζεν να επιτρέψει την επιστροφή του Νοβότνι στην ομάδα. Εξάλλου, παρά την πρώτη νίκη της στις δικαστικές αίθουσες, ο πρώην αρχηγός της ομάδας κατέθεσε έφεση υπερασπιζόμενος με... μανία τη θέση του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK