"Θα κυκλοφορούμε στην πολη" τόνισε ο Αναστόπουλος

"Θα κυκλοφορούμε στην πολη" τόνισε ο Αναστόπουλος
Με 20λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου, ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος φρόντισε να δικαιολογήσει την αργοπορία: " Υπήρχε μια παλιά παρεξήγηση με τον Βασίλη (σ.σ Αντωνιάδη), την οποία ήθελα να λύσω. Είχα ηθική υποχρέωση. Για μας ήταν μονόδρομος οι τρεις βαθμοί και ευτυχώς που τους πήραμε. Σε διαφορετική περίπτωση θα μιλούσαμε για καταστροφή. Και αυτό γιατί πλέονη ψυχολογία μας θα είναι σίγουρα καλύτερη, ενώ με τους οκτώ βαθμούς δεν βρίσκομαστε μακριά από τις πρώτες θέσεις. Το πρόγραμμα άλλωστε μας ευνοεί, αφού στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια αγωνιζόμαστε τρεις φορές στην έδρα μας και πάμε και στην Βέροια. Θα έχουμε καλή εβδομάδα κυκλοφορώντας στην πόλη ".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Αντωνιάδης τόνισε: " Έγινε ένα καλό ματς, το οποίο πιστεύω να ευχαριστήθηκε ο κόσμος που το είδε από την τηλεόραση. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου, αφού νομίζω πως το σκορ μας αδικεί. Κερδίζει όμως όποιος κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Η ομάδα αυτή αξίζει και έχει σίγουρα μέλλον ".

Τους παίκτες του Άρη εκπροσώπησε ο σκόρερ του ματς, Γιώργος Γκουγκουλιάς, ενώ τους αντίστοιχους των "γουναράδων" ο Φώτης Κισκαμπάνης. Πρώτος μίλησε ο φιλοξενούμενος αναφέροντας: " Δεν ξέρω τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και χάνουμε βαθμούς στις καθυστερήσεις. Σε περίπτωση που είχαμε κάνει πρώτοι γκολ, δεν θα χάναμε ". Ακολούθησε ο νεαρός επιθετικός των κίτρινων: " Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει όμως να δουλέψουμε τα λάθη μας στις προπονήσεις. Όσο για το γκολ, είδα πως είχα χώρα, σούταρα και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK