"Θα μείνει ο Ερικσον", δηλώνει ο Γκριπ

Την πεποίθηση ότι ο Σβεν Γκόραν Ερικσον θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας και μετά το παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας, εξέφρασε ο βοηθός του Σουηδού, Τορντ Γκριπ.

"Θα μείνει ο Ερικσον", δηλώνει ο Γκριπ
Την πεποίθηση ότι ο Σβεν Γκόραν Ερικσον θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας και μετά το παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας, εξέφρασε ο Τορντ Γκριπ. Ο βοηθός του Σουηδού προπονητή, μιλώντας στο "BBC Radio Five Live" τόνισε ότι ο Ερικσον είναι διατεθειμένος να δώσει τέλος στα σενάρια που θέλουν να εγκαταλείπει την ομάδα, δύο χρόνια νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του (2008).

"Ο Ερικσον δεν βιάζεται να φύγει. Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην ομάδα», δήλωσε ο Γκριπ και πρόσθεσε: «Στηρίζω αυτή την άποψη στο γεγονός ότι του αρέσει πολύ αυτό που κάνει. Για μένα, αυτό θα ήταν το ιδανικό, αγαπάω τη δουλειά μου".

Οι δηλώσεις του Γκριπ ήρθαν να προστεθούν σε αυτές που είχε κάνει ο ίδιος ο Ερικσον προ μίας εβδομάδας τονίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα πρόωρης αποχώρησής του από τον πάγκο των «λιονταριών» και ότι θα τηρήσει το συμβόλαιό του μέχρι και το 2008.

News 24/7

24MEDIA NETWORK