Θα πάρει ο ΠΑΟΚ παίκτη που δεν παίζει στην Ευρώπη;

Η περίπτωση του Κύπριου γκολτζή Σωτηρίου φέρεται ν' απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Η συνδυαστική πρόταση για ρευστό μαζί με δανεικούς και το... ολυμπιακό παρελθόν της υπόθεσης.

Θα πάρει ο ΠΑΟΚ παίκτη που δεν παίζει στην Ευρώπη;

Δημοσιεύματα σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πιέρο Σωτηρίου, το πλέον "ζεστό" όνομα Κύπριου εφέτος λόγω των επιδόσεών του στο σκοράρισμα.

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε λίγες ημέρες στα 24 και εφέτος μετρά 13 γκολ και 3 ασίστ σε 27 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 9 φορές στο πρωτάθλημα Κύπρου και από δυο φορές στα προκριματικά του Champions League και στη φάση των ομίλων του Europa League.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να βάλει στο τραπέζι όχι μόνο χρήματα, αλλά και παίκτες με τη μορφή δανεισμού.

Όλα αυτά για έναν παίκτη που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα (τουλάχιστον) δυο παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στο Europa League, από τη στιγμή που ήδη έχει αγωνιστεί στο θεσμό με την κυπριακή ομάδα. Η συγκεκριμένη παράμετρος παίζει φυσικά το ρόλο της, καθώς ο ΠΑΟΚ καλείται να προσθέσει στο ρόστερ του παίκτες που θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν σε όλες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι το χειροπιαστό που να επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, με τον "Δικέφαλο του βορρά" να έχει τον... πονοκέφαλο Ροντρίγκες, με τον οποίο θα ασχοληθεί πλέον η οικογένειά Σαββίδη.

Πάντως, στην υπόθεση Σωτηρίου, μέσα σε όλα, υπάρχει και η... παράμετρος Ολυμπιακός, καθώς ο Κύπριος επιθετικός "υπέγραψε" τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ είχε μια ασίστ στη νίκη των Κύπριων επί των ερυθρόλευκων στην Λευκωσία, ενώ το όνομά του φαίνεται να "έπαιξε" και για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελειωμένο θεωρεί το θέμα του Ροντρίγκες ο Γ. Σαββίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK