Θα σκοράρει στην Πόλη ο Ολυμπιακός!

Ποια είναι τα στοιχεία που ο Βασίλης Βούζας και οι ποδοσφαιριστές του εκτιμούν ότι θα βρουν δίχτυα στη “Vodafone Arena”το βράδυ της Πέμπτης (16/3, 20.00).

Θα σκοράρει στην Πόλη ο Ολυμπιακός!

Πάει, πέρασε ο Ατρόμητος. Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά με την χθεσινή του νίκη στο Καραϊσκάκη επί των Περιστεριωτών έκανε ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου ό,τι κι αν γίνει σε έξι βράδια στην Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/3).

Ο Βασίλης Βούζας επιστρατεύτηκε εσπευσμένα για να καθοδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με ματς που “καίνε” σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Με την Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη τα πήγε μια χαρά ως προς το τακτικό κομμάτι. Με τον Ατρόμητο τα ίδια. Πλέον, μπροστά του έχει τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου υπάρχει η αίσθηση εντός Ρέντη ότι ο Ολυμπιακός θα σκοράρει.

Γιατί υπάρχει αυτή η αίσθηση; Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτό το δικαίωμα το δίνει η ίδια η... Μπεσίκτας! Ναι, οι Τούρκοι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Ναι, το μπάτζετ της είναι σχεδόν το τριπλάσιο από αυτό των Πειραιωτών. Ναι, έχει ένα σωρό ποδοσφαιριστές που αν τους πάρουμε ως μονάδες, είναι παίκτες που κοστίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχει όμως και ένα “αλλά”. Στην Μπεσίκτας ο Σενιόλ Γκιουνές έχει να αντιμετωπίσει αρκετά από τα “βασικά “όπλα” του που το μυαλό τους δεν είναι μέσα στο κεφάλι τους. Πού νομίζουν ότι είναι ένα κράμα μεταξύ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κατέβηκε με υπεροψία στο Καραϊσκάκη η τουρκική ομάδα. Κι αν δεν γινόταν το λάθος του Λεάλι, θα παρουσίαζε ένα ενδιαφέρον το πώς θα κατάφερνε να παραβιάσει την εστία του Ολυμπιακού.

ΣΤΟ 77% ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΚΟΛ!

Φανταστείτε πώς θα κατέβει στο “σπίτι” της. Με τι υφάκι θα εμφανιστεί στην “Vodafone Arena”!Σε όλη την πορεία της τη φετινή σεζόν, παρουσιάζει ένα περίεργο πρόσωπο μέσα στην έδρα της. Παίζει πολύ ανοικτά, αφήνει πολλούς χώρους στον αντίπαλο και στο τέλος στα 17 από τα 22 της παιχνίδια βλέπει τα δίχτυα της να “ματώνουν”!

Μιλάμε για ένα ποσοστό 77%! Δεν το λες και μικρό. Τρώει γκολ με λίγα λόγια με χαρακτηριστικά ευκολία. Κι αυτό, γιατί το στυλ της Μπεσίκτας είναι κυρίως “να βάλουμε” και όχι το “να κρατήσουμε το μηδέν”. Μα φαίνεται κιόλας από τους ποδοσφαιριστές που έχει από τον χαφ Χάτσινσον και πίσω και από τους παίκτες που έχει από τον Καναδό αμυντικό χαφ και μπροστά. Η μέρα με τη νύχτα.

ΘΑ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕΙ “ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ”

Επανερχόμαστε λοιπόν στη νοοτροπία των Τούρκων. Ο Σενιόλ Γκιουνές δείχνει ότι δεν έχει καταφέρει να επιβληθεί σε αυτό το κομμάτι. Ναι μεν όταν τους αφήνει ελεύθερους στο χορτάρι μπορεί να κάνουν “παπάδες” (έστω κι αν σε πολλές περιπτώσεις παρουσιάζονται φλύαροι), αλλά πολύ σημαντικό ρόλο παίζει πάντοτε το τι μυαλό κουβαλάνε οι παίκτες.

Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα εξακολουθούν να γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ, υπάρχει ένα πανηγυρικό κλίμα και δείχνουν ότι... δεν βλέπουν τον Ολυμπιακό! Έχουν βάλει κάτω τα ζευγάρια από τα υπόλοιπα ματς των “16” τουEuropa Leagueκαι κάνουν προβλέψεις για τον αντίπαλο που θα ήθελαν στην κλήρωση της Παρασκευής (17/3).

Φυσικά και οι Τούρκοι ρεπόρτερ δεν τα βγάζουν από το κεφάλι τους. Προφανώς και είναι επηρεασμένοι από τα όσα πληροφορούνται μέσα από τον οργανισμό “Μπεσίκτας”. Αυτό λοιπόν θα είναι το μεγαλύτερο “όπλο” του Ολυμπιακού. Να τους αιφνιδιάσει και να τους πιάσει στον ύπνο, τη στιγμή που εκείνοι θα ονειρεύονται προκρίσεις και τελικούςEuropa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK