Θα... σπάσει η κατάρα με τα "πεταμένα" λεφτά στο Άνφιλντ;

Ο Σαλάχ είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Λίβερπουλ και η ποδοσφαιρική κοινωνία αναρωτιέται αν οι "Κόκκινοι"... πέταξαν ξανά τα εκατομμύρια σε βαρέλι δίχως πάτο.

Θα... σπάσει η κατάρα με τα "πεταμένα" λεφτά στο Άνφιλντ;

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί εδώ και μερικές ώρες την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Λίβερπουλ. Ο Αιγύπτιος κόστισε στην ομάδα του Κλοπ: 40.920.000 ευρώ.

Το βιογραφικό του Σαλάχ πλούσιο και η πορεία του στην Ρόμα δείχνει ότι οι "Κόκκινοι" έκαναν μία πολύ ποιοτική επένδυση στην προσπάθειά τους να... αναστήσουν τις ένδοξες ημέρες του παρελθόντος.

Κάνοντας όμως ένα φλας μπακ στην τριάδα των πιο ακριβών μεταγραφών της Λίβερπουλ, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί μπορεί να φτάσουν να βάλουν μέχρι και τα κλάματα.

Στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα βρίσκεται ο Άντι Κάρολ. Η Λίβερπουλ δαπάνησε για να τον αποκτήσει 39.790.000 ευρώ όταν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Ιανουάριο του 2011 έπρεπε να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Τόρες που είχε πουληθεί στην Τσέλσι. Απολογισμός του υψηλόσωμου φορ στο Άνφιλντ μόλις 11 γκολ και μια... κορδέλα δώρο με τη μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ.

Για τον Μπεντεκέ η Λίβερπουλ πλήρωσε 36.960.000 ευρώ και ο επιθετικός από το Βέλγιο να έρχεται σαν... σωτήρας. Με τον Κλοπ δεν τα βρήκε ποτέ και ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στην Κρίσταλ Πάλας με μόλις 9 γκολ απολογισμό.

Τη δεκάδα με τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ κλείνουν οι: Μανέ, Φιρμίνο, Λαλάνα, Βαϊνάλντουμ, Σουάρεζ, Τόρες και Λόβερν.

Photo Credits: (AP Photo/Tim Hales)

News 24/7

24MEDIA NETWORK