Θα σταματήσει τον Σουάρες η Θέλτα;

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr ο αποψινός αγώνας της La Liga Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Θα σταματήσει τον Σουάρες η Θέλτα;

Ο Λουίς Σουάρες έχει πάρει από το χέρι την Ατλέτικο Μαδρίτης και την οδηγεί προς την κατάκτηση του τίτλου. Με 16 νίκες σε 19 παιχνίδια η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ξεφύγει 7 βαθμούς από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα. Έχει και 2 παιχνίδια λιγότερα και από τις δύο.

Ο Σουάρες είναι ο πρώτος σκόρερ της La Liga με 14 γκολ. Πέτυχε 2 τέρματα στην προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας νίκη με 2-4 κατά της Κάντιθ. Απόψε (22:00) θα επιδιώξει να σκοράρει και κόντρα στη Θέλτα. Άνοιξε το σκορ και στο Βίγκο, στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου επικράτησε με 0-2 η Ατλέτικο.

Θα καταφέρει να σταματήσει τον Σουάρες η Θέλτα για να φύγει όπως πέρσι (0-0) με θετικό αποτέλεσμα από το Metropolitano;

Άφθονες στοιχηματικές επιλογές και πολλαπλά σκορ

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του και τα πολλαπλά σκορ 2-0, 3-0 και 0-1 με ενισχυμένη απόδοση.

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες. Σήμερα, εκτός από τα πολλαπλά σκορ για τον αγώνα της La Liga, προσφέρονται και 2 τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Η πρώτη τριάδα αποτελείται από τα Over 2,5 γκολ στο ματς Λιντς-Κρίσταλ Πάλας, την ισοπαλία πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα και το Goal στο παιχνίδι Κοριτίμπα-Παλμέιρας.

Η δεύτερη τριάδα έχει την ισοπαλία ημίχρονο/ισοπαλία τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα, το τελευταίο γκολ από την Πονφεραντίνα στο παιχνίδι της την Αλκορκόν και τα Over 3,5 γκολ στην αναμέτρηση Φορτούνα Ντίσελντορφ-Χολστάιν Κίελ.

Νέα μέθοδος πληρωμής PayPal

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές και μέσω της δημοφιλούς ηλεκτρονικής υπηρεσίας PayPal. Χρησιμοποιώντας τον PayPal λογαριασμό τους, καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK