Θέλει ανάλογη συνέχεια ο Κωφίδης

Θέλει ανάλογη συνέχεια ο Κωφίδης

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν στον Ηρακλή. Μπορεί οι "κυανόλευκοι" να πέρασαν νικηφόρα από το Ηράκλειο (1-0) κατακτώντας το πρώτο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα, ο Σάββας Κωφίδης ωστόσοπαραμένει προσγειωμένος περιμένοντας ανάλογη στάση και από τους παίκτες τους.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο τεχνικός του Γηραιού επισήμανε: " Το αποτέλεσμα της προηγούμενης αναμέτρησης, αυτής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, δεν μπορεί παρά να μας ικανοποιεί πλήρως. Το ζητούμενο όμως για εμάς, ως ομάδα, είναι να επιδείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και μάλιστα σε όλη την διάρκεια των αναμετρήσεων και να ξεφύγουμε από αγωνιστικές συμπεριφορές, όπως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου στο Παγκρήτιο, επιδεικνύοντας μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Μάλιστα το στοιχείο της αποφασιστικότητας θα το χρειαστούμε ιδιαιτέρως στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθώς πρόκειται για μια τοπική αναμέτρηση, με όλες τις ιδιαιτερότητες, που συνεπάγεται αυτό. Οφείλουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και να τηρήσουμε ως δεδομένο ότι ο αντίπαλος θα παρουσιάσει την εικόνα που είχε στον περσινό αντίστοιχο αγώνα και -επομένως- θα απαιτηθεί αγωνιστική εγρήγορση και απόδοση σε υψηλά επίπεδα από την αρχή ως το τέλος ".

Αναλύοντας τον Απόλλωνα, ο Κωφίδης σχολίασε: " Η πραγματική εικόνα του αντιπάλου δεν είναι σε καμία περίπτωση εκείνη που είδαμε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, καθώς διαθέτει επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση, ικανούς ανά πάσα στιγμή να κάνουν την ζημιά, αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα της νίκης ".

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα προβλήματα σοβαρών τραυματισμών που ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα την ομάδα. " Πρόκειται για μια κατάσταση την οποία κανένας στον κόσμο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, καθώς πρόκειται για μη μυϊκούς τραυματισμούς, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να προληφθούν, όπως είναι γνωστό σε όλους, όσοι ασχολούνται, έστω και επιδερμικά με το αντικείμενο. Είναι θέμα τύχης και - στην περίπτωσή μας - ατυχίας. Πρόκειται για δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο για τα παιδιά, όσο και για την ομάδα, αλλά θα πρέπει να ζήσουμε με αυτά τα δεδομένα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλωστε ".

Ερέρα - Λαγός στην επίθεση

Στα των αγωνιστικών, ο Κωφίδης προτίθεται να χρησιμοποιήσει στη γραμμή κρούσης τους Εστέμπαν Ερέρα και Παναγιώτη Λαγό. Δεν είχε άλλωστε άλλες επιλογές, από τη στιγμή που οι Παπαποστόλου και Φορτούζι είναι εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

"Έρχεται" ο Φάνης

Στο μεταξύ, στη διάθεση του τεχνικού του Ηρακλή για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αναμένεται να είναι από την επόμενη εβδομάδα ο Φάνης Κατεργιαννάκης. Η διοίκηση του Γηραιού θα τακτοποιήσει, ως οφείλει, τις οικονομικές εκκρεμότητες προς το ΙΚΑ, οπότε θα λάβει ασφαλιστική ενημερότητα και θα εκδοθεί το δελτίο στον ποδοσφαιριστή.



News 24/7

24MEDIA NETWORK