Θέλει αξιολόγηση των διαιτητών ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν επικεφαλής της τηλεδιάσκεψης που έγινε στην Τούμπα παρουσία των ασπρόμαυρων στελεχών και έδωσε... κατευθύνσεις για όλα όσα αναμένεται να επακολουθούν. Instatnt replay, θωράκιση της Τούμπας, πρωτιά στα πλέι οφ, μεταγραφές και αποδεσμεύσεις έπεσαν στο τραπέζι.

Θέλει αξιολόγηση των διαιτητών ο Σαββίδης

Λούμπος Μίχελ, Παντελής Κωνσταντινίδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ηλίας Γεροντίδης, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης έδωσαν το παρών στην τηλεδιάσκεψη που έγινε στην αίθουσα συσκέψεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον Ιβάν Σαββίδη να ενημερώνεται αρχικά για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης και στην συνέχεια να συζητά με τους συνεργάτες του τα θέματα που τον απασχόλησαν.

Το πρώτο θέμα που έθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε να κάνει με την οριστική εξάλειψη της βίας, πρώτα από όλα στο γήπεδο της Τούμπας, και στην συνέχεια να γίνουν προτάσεις για το τι θα πρέπει να γίνει και στα υπόλοιπα γήπεδα. Στο θέμα της διαιτησίας οι άξονες του Σαββίδης έχουν να κάνουν με το instant replay (πρόταση στην οποία οι ασπρόμαυροι θα επιμείνουν) και την αξιολόγηση όλων των διαιτητών (και κυρίως των διεθνών) ενώ ως τελευταία λύση ακούστηκε και η επαναφορά της πρότασης για ξένους διαιτητές σε περίπτωση που η εικόνα της Ελληνικής διαιτησίας δεν βελτιωθεί. Στο θέμα της βίας, έπεσε στο τραπέζι η συζήτηση, με τη παρουσία όλων των φορέων, με θέμα “την πρόκληση της βίας από ΜΜΕ που εξυπηρετούν συμφέροντα και φανατίζουν για χάρη των ιδιοκτητών τους” όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε εκ νέου μήνυμα στην ομάδα, ζητώντας την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, καθώς όπως επεσήμανε η πρωτιά στα πλέι οφ είναι ο μεγάλος στόχος, ενώ ζήτησε άμεσα φάκελλο αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφικές ανάγκες. Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο φάκελο έθεσε και χρονικά περιθώρια, καθώς όπως ειπώθηκε, πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να τον έχει πριν από την έκτακτη γενικής συνέλευση που έχει οριστεί για τις 7 Ιουνίου, προκειμένου με βάση αυτόν να προχωρήσει σε εξαγγελίες ενόψει της νέας σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK