"Θέλει δανεισμό του Κάντλετς ο ΠΑΟΚ"

Η BILD αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο Βάτσλαβ Κάντλετς της Άιντραχτ.

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - SEPTEMBER 14: Vaclav Kadlec (R) of Frankfurt is challenged by Abdul Rahman Baba of Augsburg during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and FC Augsburg at Commerzbank-Arena on September 14, 2014 in Frankfurt am Main, Germany.  (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - SEPTEMBER 14: Vaclav Kadlec (R) of Frankfurt is challenged by Abdul Rahman Baba of Augsburg during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and FC Augsburg at Commerzbank-Arena on September 14, 2014 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Στροφή στις περιπτώσεις άλλων εξτρέμ κάνει ο ΠΑΟΚ μετά και το ναυάγιο στην υπόθεση Μπλάνκο. Σύμφωνα με την γερμανική BILD, στόχος του "Δικεφαλου", αλλά και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο 22χρονος Τσέχος, Βάτσλαβ Κάντλετς (ενώ ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το Αμβούργο, την παλιά του ομάδα την Σπάρτα Πράγας, την Νυρεμβέργη και την Τορίνο).

Μάλιστα, τονίζεται ότι ο «Δικέφαλος και η πορτογαλική ομάδα θέλουν τον παίκτη, πληρώνοντας μόνο το συμβόλαιό του και ένα μικρό ποσό για τον δανεισμό.

Ακόμη, υπάρχουν δηλώσεις του κ. Χούμπνερ, αθλητικού διευθυντή της Άιντραχτ. «Υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον Κάντλετς, αλλά θα πρέπει να είναι οι κατάλληλες σε οικονομικό επίπεδο. Αν έρθει κάποια αξιόλογη θα τη συζητήσουμε και θα πάρουμε την απόφασή μας», σημειώνει σχετικά.

Τέλος, σε δηλώσεις του ο παίκτης τονίζει: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Φραγκφούρτη, αλλά θέλω να παίξω περισσότερο για να εξελιχθώ».

Η καριέρα του Καντλετς

Γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1992 και άρχισε την καριέρα του στην Σπάρτα Πράγας, στην οποία αγωνίστηκε για μία πενταετία. Ο ύψους 1.80μ. επιθετικός (παίζει δεξιά και στην περιοχή) αποκτήθηκε από την Άϊντραχτ το καλοκαίρι του 2013 έναντι 3,5 εκ. ευρώ.

Έχει περάσει από τις μικρές Εθνικές της Τσεχίας και πλέον είναι μέλος της Ανδρών της χώρας του.

"Δεν απασχολεί ο Κάντλετς"

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Κάντλετς, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνει ότι κάποια στιγμή είχε προταθεί το όνομά του, αλλά δεν ενδιαφέρει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK