Θέλει δουλειά ακόμη...

Θέλει δουλειά ακόμη...
Την επαύριον του πρώτου, μέσα στο 2004, φιλικού αγώνα της Εθνικής Ομάδας κάτω των 23 ετών, η οποία θα εκπροσωπήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ο Στράτος Αποστολάκης εκθέτει στο epo.gr τις, αποκρυσταλλωμένες πλέον, εντυπώσεις του από το τεστ με την Ιταλία.

«Οι εντυπώσεις που από το χτεσινό (Τρίτη) παιχνίδι ομολογώ πως ήταν θετικές. Με δεδομένο ότι απέναντί μας είχαμε μια σπουδαία ομάδα, που, σε περίπτωση συμμετοχής της στο ολυμπιακό τουρνουά, εκτιμώ ότι θα διεκδικήσει το πρώτο μετάλλιο. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μας, με την οποία δοκιμάσαμε κάποια πράγματα».

- Είστε ικανοποιημένος από την εικόνα στην κερκίδα;

«Η εικόνα στην κερκίδα εντάσσεται σ΄ ένα γενικότερο φαινόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι, αν είναι έτοιμα τα γήπεδα της περιφέρειας, να δώσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια μας εκτός Αθήνας. Θέλουμε να γνωρίσει όλος ο κόσμος σιγά - σιγά την ομάδα μας».

- Θα τη γνωρίσει περισσότερο στα επόμενα φιλικά;

«Ναι. Χτες είχα στη διάθεσή μου το 60% της ομάδας. Υπάρχουν συνεπώς και μεγάλα περιθώρια βελτίωσής μας στη συνέχεια. Μέσα από τα φιλικά, αλλά και από τις κλήσεις μου σε νέους παίκτες. Θέλω να έχω στη διάθεσή μου όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορώ, για να γίνει και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία».

News 24/7

24MEDIA NETWORK