Θέλει Ινγκς ο Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει να ανοικοδομήσει την επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Ολλανδού τεχνικού είναι ο 22χρονος επιθετικός της Μπέρνλι, Ντάνι Ινγκς.

Θέλει Ινγκς ο Φαν Χάαλ
© DAN WESTWELL

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Daily Mail" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο στόχαστρο τον επιθετικό της Μπέρνλεϊ, Ντάνι Ινγκς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Με το μέλλον των Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Ρανταμέλ Φαλκάο να θεωρείται αβέβαιο, ο Λουίς Φαν Χάαλ καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά έχοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Τον περασμένο Γενάρη η Λίβερπουλ είχε κάνει κίνηση για την απόκτησή του 22χρονου άσου, όμως η Μπέρνλι προτίμησε να τον κρατήσει στο δυναμικό της μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν τη δυνατότητα να συμφωνήσουν άμεσα με τον Ινγκς, όμως θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 7.000.000 ευρώ ως τροφεία στην αγγλική ομάδα.

Πέρα από τις Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, ενδιαφέρον για τον Ινγκς έχουν δείξει η Ρεάλ Σοσιεδάδ ελέω Ντέβιντ Μόγες, η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ρέστα της για Καβάνι η Γιουνάιτεντ

Προς πώληση ο Φαν Πέρσι, θέλει Καβάνι η Γιουνάιτεντ

Στα σκαριά "τράμπα" Κεντίρα-Φαλκάο

News 24/7

24MEDIA NETWORK