Θέλει κίπερ από τη... Super League η Ρόμα!

Δεν πρόκειται για διεθνή, δεν παίζει καν στην ελληνική Big 4 αλλά είναι υποψήφιος για να γίνει συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά στην Serie A΄! Οι "τζαλορόσι" ψάχνουν για δεύτερο πορτιέρε ενόψει της νέας σεζόν και στο μεταγραφικό τους στόχαστρο βρίσκεται Σουπερλιγκάτος άσος. Με την επιβεβαίωση να έρχεται μάλιστα από δηλώσεις του μάνατζερ του σε ιταλική ιστοσελίδα.

Roma's Daniele De Rossi, left, celebrates with teammate Konstantinos Manolas after scoring his side's first goal during the Champions League group E soccer match between Bayer 04 Leverkusen and AS Roma in Leverkusen, Germany, Tuesday, Oct. 20, 2015. (AP Photo/Sebastian Konopka)
Roma's Daniele De Rossi, left, celebrates with teammate Konstantinos Manolas after scoring his side's first goal during the Champions League group E soccer match between Bayer 04 Leverkusen and AS Roma in Leverkusen, Germany, Tuesday, Oct. 20, 2015. (AP Photo/Sebastian Konopka) AP

Με τον Βόιτσιεχ Στσέσνι να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς λήγει ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στην Άρσεναλ, όλα δείχνουν πως η Ρόμα θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση κίπερ, ο οποίος ως δεύτερος θα πλαισιώσει τον Άλισον. Ένα, λοιπόν, από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα είναι και αυτό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη!!

Παρεμπιπτόντως ο 27χρονος τερματοφύλακας, που τον Γενάρη του 2016 πήγε από τον Πανθρακικό στον ΠΑΣ Γιάννινα και προέρχεται από μια σούπερ σεζόν η οποία τον έφερε μέχρι τα... πρόθυρα της Εθνικής Ελλάδας, έχει ακουστεί ενόψει καλοκαιριού σε όλες τις ομάδες της ελληνικής Big 4.

Σύμφωνα μάλιστα με τον μάνατζερ του Πασχαλάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο, το ενδιαφέρον από πλευράς "τζαλορόσι" για τον πελάτη του είναι υπαρκτό ενώ και η ομάδα της Ηπείρου είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Θέλει κίπερ από τη... Super League η Ρόμα!

"Υπάρχουν διάφοροι σύλλογοι που έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους για τον Αλέξανδρο από τη στιγμή που θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Ρόμα; Προτιμώ να μη δώσω ονόματα, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον για τον πελάτη μου στην Ιταλία και τους είπα να έρθουν σε επαφή με το σύλλογο.

Είμαι σίγουρος πως ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι με τις σωστές συνθήκες και εκείνος θα ήταν πολύ ευτυχισμένος να πάει να παίξει στη Serie A.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έχουμε εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση και αν έρθει μία επίσημη πρόταση θα τη συζητήσουμε για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο agent Γιάννης Παπαδόπουλος στην ιστοσελίδα calciomercato.

Σύμφωνα πάντως με την μανατζερική πιάτσα για τον γκολκίπερ του ΠΑΣ (έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018) υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και από ομάδες της Ολλανδίας και του Βελγίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK