Θέλει να αρπάξει παικταρά της Μπαρτσελόνα από... Φλεβάρη!

Η Γιουβέντους άρπαξε τον Αντρέα Πίρλο από την Μίλαν το 2011 και λίγα χρόνια μετά θέλει να κάνει νέο "κόλπο γκρόσο", αυτή τη φορά με τον θρύλο της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα.

Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates with Jordi Alba and Andres Iniesta, right after scoring his side's 1st goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates with Jordi Alba and Andres Iniesta, right after scoring his side's 1st goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους βρίσκονται στον ίδιο όμιλο Champions League όμως αυτό όχι μόνο δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να συζητήσουν στο φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών το ενδεχόμενο μετακίνησης του Αντρέ Γκόμες από την Βαρκελώνη στο Τορίνο αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα Τορίνο η "βέκια σινιόρα" επιθυμεί να κάνει μεγάλο "χτύπημα" από την δεξαμενή των "μπλαουγκράνα".

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η τορινέζικη Τuttosport "η Γιούβε σκέφτεται ήδη το μέλλον και κοιτάζει να πάρει έναν εκ των Ινιέστα, Εμρέ Τζαν ή Γκορέτσκα, των οποίων τα συμβόλαιά τους λήγουν τον Ιούνιο του 2018 και μένουν ελεύθεροι".

Το γεγονός ότι διανύουν το τελευταίο έτος της συνεργασίας με τις ομάδες τους (Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και Σάλκε αντίστοιχα) δίνει το δικαίωμα στην "βέκια σινιόρα" να κάνει κίνηση ακόμα και την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου να τους "καπαρώσει" ενώ σύμφωνα με το ίδιο μέσο ο Ινιέστα είναι ο παίκτης για τον οποίο υπάρχει αρκετό "ρεύμα" στους "μπιανκονέρι".

Ο ίδιος εδώ και καιρό "ντριμπλάρει" τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα που προσπαθεί να τον κρατήσει στο "Camp Nou" προσφέροντάς του το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, με την "Tuttosport" να του κάνει μάλιστα ένα μοναδικό κάλεσμα μέσα από πρωτοσέλιδο...

"Η Γιουβέντους τον προκαλεί. Ινιέστα θέλεις να κάνεις τον Πίρλο;", αναφέρει ο σχετικός τίτλος που συνοδεύεται από φωτογραφία του άκρως χαμογελαστού Αντρές Ινιέστα...

Θέλει να αρπάξει παικταρά της Μπαρτσελόνα από... Φλεβάρη!

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK