Θέλει να κερδίσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Λάζαρος Λάμπρου μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά και τους προσωπικούς στόχους του.

Θέλει να κερδίσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου

Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές, ο 20χρονος άσος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά και τους προσωπικούς στόχους του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία απ' τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Κάνω το βήμα παραπάνω κι γι' αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος".

Για το τι περιμένει να βρει στον ΠΑΟΚ: "Όπως προείπα, ο ΠΑΟΚ είναι μία απ' τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κερδίσει τίτλους".

Για το πώς θα περιέγραφε το αγωνιστικό στυλ του: "Θα το δείξω με πράξεις μέσα στο γήπεδο".

Για τα όνειρά του: "Βάζω στόχους μικρούς και κοντινούς, κάθε ημέρα. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι, να καθιερωθώ και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά".

Για το τι του είπε ο μάνατζέρ του, Λάμπρος Χούτος, που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: "Ο κ. Χούτος μου έχει πει πάρα πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ. Έχει παίξει στην ομάδα και ξέρει πώς είναι. Ήταν καθοριστικός στο να έρθω εδώ".

Δείτε το VIDEO: